seni de götürelim abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
sahi sen çalışıyon mu şimdi
Yarın uğriyim artık tam yatmaya hazırlanıyodum :D
çıkmamı belim fena zor yürüdüm bugün diğer yerlerde bişey yok fazla da belim fena motorda aynen dün ıraktığımız şekil ipi bile duruyo :D
Valla okadarda olsun artık onada şükür diyelim Geçer bir iki güne. Yarın bi gömlek alıcam ordan uğrarım ofiste olursan
şaka maka ben bugün farkına vardım bizim kaza orta şiddetli bi kazaymış :D oyle kucuk falan değilmiş yani :D acısı sonradan cıktı
Aslına bakarsan sol tarafın taş toprak olması biraz hafifletti gibi . Önün açık olsaydı daha çok sürüklenebilirdin neyse ucuz atlattık . Gerçi daha o çaylarda çıkacak gibi geliyo bana biyerden ama aklım orda kaldı :D
Yok senden başka bişey çıktı orda çaylar olaydan sonra oldu yada nasreddin hoca hesabı senden öncedende çıkmış olabilir :D Bu arada Mete uğramadı foruma :D resimleri alaydık iyiydi benimkiler yanmış asdafasdasd
Noldu la ne kazası belası hayırdır
Uçtum la uçtum
nerden ne zaman hangınız uçtu la
dün piknik dönüşü virajda mıcırın gazabına ugradık bu kadar kurtarabıldık bu kadar kurtarabıldık derken Ön far tırnakları on gosterge plastıgı egzozda ezılmeler sağ gidon az eğildi granajlarza hafif cizikler motorda zaiyat bu kadar bendede dirsekte hafif şişlik ve kızarıklık zaman zaman yanma, sag ayak bılegınde yuzeysel yanma ve soyulma diz kısmıda hafif sıyrık, bel kısmında siddetli gun boyu devam eden acı olup olanı bu
abooovvv geçmiş olsun motoru boşver sana bi şey olmasın
aynen oyle olaydan 10 dk kadar onceydı :D ama kayan on taraftı :D muhabbet arka taraf:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
ama abi hakettik aslında motorlara bir işkence yaptık ki sorma cros nıyetıne surduk daga taşa :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)