Sağolasın o kadaaaaaarrr Uzak dediğin yol gidiş geliş 450 km Okan Pazar günü sabah gidip akşam dönülesi bi gezi yani
Sağolasın o kadaaaaaarrr Uzak dediğin yol gidiş geliş 450 km Okan Pazar günü sabah gidip akşam dönülesi bi gezi yani
Bakalıma bi bende çok istiyorum bi uzun yol yapmak ama iş elvermiyorz haftanın 7 günü burdayız ama sanki bu aralar devir olacak gibi bi durumlar var.Öyle olursa zaten bırakıcam durmam burda ozaman yeni iş ebaşlayana kadar bi dolaşırız :D
İnşallah stickerlerını ve anahtarlığını Özcana verdim bu gün bi ara ulaştırcak sana
Tamamdır abi sağolasın olmadı ben uğrar alırım :D
ahmet abi karbiratör işi tamam hava filtresi ve karbirötor temızlendı aksam 8 den bu yana canıma okudu :D sımdı geldım daha dukkana :D yarına bı yag degısımım bı de zıncır yağlama kaldı
Yahu benim bu motordan çekeceğim var gibi gözüküyo :D Zaten içim gidiyo bişey olucak diye. Arka çamurluk nerdeyse düşmek üzereymiş daha önce bi vidası çıkmıştı onu kendim yaptım şimdi başka bi vidası çıkmış bu sefer vidanın girdiği deliğide kırmış. Çamurluk değişicek yani gerçi para değil 10 lira bişey. Aksilik çamurluk ve hava filtresi beraber aynı vida ile tutturulmuş oda sallanıyo şimdi :d
Bizim buralar öldü gene
Benim ufaklığa siperlik cam aldım takmaya yardım edicek babayiğit aranıyor :D
Bu arada bişey sroucam belki bilen vardır camı alırken dikkat etmemiştim gelince gördüm. Resimdeki gibi moplast yazıyo ortasında o yazıyı nasıl silerim baskı gibi böyle tırnağımla sürttüm üstüne ama takılmadı hiç çok ince .
http://www.rialli.com/static/images/productimage-picture-ruzgarlik-cupmopet-boy-47-ust-en-32-alt-en-4241988.jpg
Harıl harıl rota planlıyodum bende google maps den malum izin az gezilcek yer çok hayırlı olsun ön camın takma konusunda yardım edecek adres belli bilmem anlatabildimmi (bize bizden başka fayda yok) yazıyıda çıkartamazsın sanırım ama anca üzerine başka bi sticker yapıştırısan olur herhalde -böyle bayrak yada sitenin logosu gibi -
En kotu ihtimal oyle yapicam .BU sekilde su tesisatcisinda calisiyomusumda buda servis motoruymus gibi bi his birakti bende :D
Nasıl olmuş hahahahaha
Tamam uğrayınca alırım ben. Sabah geçtim artık Müsait olursan akşam 6 dan sonra uğrarım bi ara tabi önce bi servise gidip çamurluğu taktırmam lazım
onuda takarız yaw serevıse ne gerek var kı :D bugune bugun karbiratörü en küçük parcasına kadar sokup toplamıs ınsanım :D
İstasyon -Bahçelievler minibüsüne döndürmüşün motoru Okan
Gençler benim izin ve Ege Akdeniz turu yarın başlıyor nasipse buralar sizlere emanet konu bile açtım yani günlük paylaşım yapmayı düşünüyorum
http://www.motosiklet.net/forum/etki...na-alisik.html
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)