p.tesi gündüzdeyim akşam 7 ye kadar uğra akşam 5 ten sonra
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Tamamdır abi pazartesi ordayım bi aksilik olmazsa
İnş. Beklerim buyur gel
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Gel tabi zaten sen ben okan (kafiyeli oldu la ) başka kim var ki
---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 14:15 ----------
Afyon mt den bi arkadaşla Afyon-Kütahya Mt arası gezek planlıyoruz arkadaşlar nasıl olur bi onlar bize bi biz onlara gidip gezcez beraber fikrinizi alayım dedim
Ee bi zahmet gidip maliyeden alcan artık Özcan (nası söylemesi çok kolay oluyo değilmi)
Harcı yatırıp diek emniyete ehliyet almaya geldim desek verirlermi ? Hesapta randevu sistemi var alamdım ben bi türlü ya sayfa açılmıyo ya dolu diyo. Bugün okula gittim motorla merkez kampuse 2 tane çevirmeden geçtim çekmediler kenara Allah tan bendede yok hala ehliyet :D
Hadi ya bende saf gibi randevu alıcam diye bekliyorum :D
Bende 1 gündüz 1 gece çalışıyorum kardeş anlıyorum sıkıntını yani bu arada sabah 5 ten önce gelme emi akşam 5 ten önce gel gündüzcüyüm yarın 08/19 oradayım
ok buyur gel
yok evdeyim ben hıdırlık tarafında ordan inicem aşağı
olur neden olmasın gelince bi çaldır beni ineyim hemen
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)