Valla ben bu gün 2 motorlada acar bi turladım Salcanoyla 50 km kadar scoterla 10 km kadar bu günlük yeter benimki sana keyifli turlamalar
Valla ben bu gün 2 motorlada acar bi turladım Salcanoyla 50 km kadar scoterla 10 km kadar bu günlük yeter benimki sana keyifli turlamalar
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Zafertepedemi oturuyorsun
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
sporkentte zafertepeye yakın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
olmassa ben bi çıakyım artık hava soğumadan söyle biraz turluyemde eve gıdem gercı radarda vardır ya bu saate
uzun yol yapmadım demessin işte daha ne istiyon bi ara zafertepede bende oturdum kendimi büyükşehirde sanıyordum 8gidiş 8 geliş 16 km yazıyordu her gün motor
50 yi geçme radar yakmasın hadi iyi istirahatler iyi gezmeler
Cebindeki para biteceğine bırak yol bitmesin Özcan
Çalışmak iyidir hayırlısı olsun hakkında belki yarın akşama biz uğrarız sana
Benim ufaklığa bi rüzgarlık cam alayım diyorum nerde bulabilirim ? Servise gittiğimde sorucaktım oralarda unuttum. Olmazsa internetten alıcam
Sanayiye (Arzum motor,Nur ticaret v.s) bak nettende fiyatlarını al karşılaştır hangisi uygunsa oradan al kargo bedelini hesaba katmaya unutma
:D ben bi gideyim sanayiye bulurum mutlaka oralarda. internette var 25 tlye kadar buldum ama içime sinmedi çok kaliteli değildir heralde. birde kenarları sarımsı renkte nikelaj o hiç olmadı zaten :D kargo + havale ücreti var kart kullanmadığım için onuda ödüyoruz bankaya malesef :D
Valla ben 3 gündür hergün bikaç saatlik uykuyla duruyorum bugün 8den 1.30 a kadar işteydim :D deli gibi uykum vardı eve gelince kaçtı hala ayakatayım :D
Valla bana yatmak yasak nöbetteyim size sormalı aynı soruyu
Eski adıyla bekçi yeni adıyla Güvenlik görevlisiyim kardeş
Bende Nöbetçiyim abi bugün :D Bi polis abinin bilgisayarı çökmüş onu yapıyorum halen ofisteyim
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)