Tek başıma olunca gece donemedim kaldım sabaha döndüm keyifli bi yolculuktu
Nezaman düzelicek bu havalar ya gündüz pişiyorum gece eve dönerken bi taraflarım donuyo
Bu servis bakımlarını 10 15 km geçirsek sorun oluyormu :D 300 km ilk bakımı yaklaştı benimde tam 300 ayrlayamam heralde
Yok ya çok geçmez bugün gidicektim geç kalktım üşendim gitmeye en fazla 10 km geçer şuan tam 300 oldu :D
Hmm ben bagajdan memnunum 1 takım yağmurluk 1 mont 1 çift eldiven rahat sığıyor yakıt nasıl seninkinin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Rodaja göre normal yakıt az daha düşer rodajdan sonra ama fazla bi beklentin olmasın
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Yakıt gayet normal Okan 125 lik scooterdan daha ne istiyorsunki Özcanın motora bakma o ekonomi için yapılmış Cub her motordan az yakar onlar bende sattım gibi bu gün scooterı kaporosunu aldım p.tesiye satışını verip teslim edicem inş.
Sağol Özcancım teşekkürler çay alacağın duruyo yarın tahsilata gelebilirsin işteyim
Hakkaten gitti tamda bakımını falan yaptırmıştım karbüratörü temizlendi benzin otomatiği hortumları değişti buji yenilendi yağı castrol power 1 konuldu tam binilcek olduydu neyse alan kazasız belasız dua ederek binsin artık
Sen kaça kadar çalışıyon 24 saatmi
ya siz şimdi evinizde sıcacık oturukene ben dükkandayım ama :D Birazdanda bınerım soyle turlaya turlaya gıderım :D
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)