ABi Plaka okanın sigortada sıfır motor olduğundan ilk sigorta yapılırkene 43 YeniKayıt olarak yapıldı yanı sıgortada plakası yazmıyo plaka cıkınca plkası yazılıyo sıgortaya
Zeyil bu oluyor okan kardesım 5 dk lık iş bu ara hep dışardayım fenni muayeneden gelemıyorum.Gelmeden önce bi ara ondan sonra gel kapıda kalma
Selamın Aleyküm abilerim kardeşlerim ben Kocaeli MT den Berkay. Hava kuvvetleri er eğitim Komutanlığına kısa dönem askerliğim düştü. cuma günü birliğe katılacağım bir aksilik çıkmazsa yazın sizlerleryim hafta sonu izinlerinde görüşmek dileğiyle.
Bir de ordaki ilgili bilgisi olan nasıldır nedir ne değildir bilgisi olan varmı?
Tamam şimdi oldu yazdıktan sonra aklıma gelmişti aslında yeni kayıt olduğu hafta sonu (pazar günü) bi toplaşsak diyom şöyle bi ya porsuk kenarı yada çamlıcada bi mangal yaksak ne güzel olur değilmi
Şimdiden Hoşgeldin Berkay kardeşim gayet rahattır bizim Tugayda askerlik su gibi akar günlerin merak etme her türlü nedir ne değildiri bana sorabilirsin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Aldığım sağlam istihbaratlara göre bulutlu diyor ama http://www.accuweather.com/tr/tr/kut...t/318852?day=5
Çamlıcaya gideriz yağmur yağarsada çardaklara geçeriz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Sağol kardeşim sende Allaha emanet ol sağlıcakla gel al teskerini git inş. Hafta sonları ararsan daimi artçım olursun
Berkay kardesım rahatlıgını soyle anlatayım sana gecende bırını zıyaret ıcın gıtmıstı arkadaslar yarım saat kadar kısla gırısınde bekledım bekledıgım yarım saat ıcınde hıc gelmedıyle 20 tane pızza servısı geldı sonradan ogrendım kı askerler sıparıs verıyormus içerdekı zıyarete geldıgımız arkadaslar da içerde tuvaletlerde tuvalet kagıdının olmamasından sıkayetcıymıs (baska sıkayet edecek bısey bulamamısta ılla askerlıkte bıseyden dert yanacaklar ya bundan yakınmıslar) yani diyecegım o ki sen rahat ol
İçime su serptiniz abi sağolun demekki tuvalet kağıdı tedariği ile gelelim :D :D :D
---------- Post added at 02:38 ---------- Previous post was at 02:34 ----------
Birde Kütahyanın neresinde Kalıyor açık adresini bulamadım nette. Ben özel arabayla geleceğim Kütahya merkeze girip ordan mı geçilecek bi maps te yerini gösterebilirmisiniz yada merkeze gelsek ordan sorsak buluruz heralde Kütahyaya daha önce hiç gelmedim
Kütahyada her yol vazodan geçer Vazodan her yere gidilir hangi kütahyalıya sorsan vazodan tarif etmeye başlar sana gıdecegın adresı vazo kütahyanın tam ortasındadır
Gel vazoyu gör gez tabi arabayla gelecekseniz Kütahyaya girdikten sonra solunuza otogar gelecek orayı geçeceksiniz sağınızda Kipa yazar Sera A.V.M orayıda geçtikten sonra az ilerden sağa dönüp köprüyle çevre yoluna çıkacaksınız (Afyon-Antalya yazar) çevre yoluna çıkıp 1-2 km ilerledikten sonra sol tarafınıza Tren Garı gelecek hemen karşısındaki Şehirmerkezi tabelasını gördüğünüzde girip karşı göbekten sola döneceksiniz karşınıza TCDD Gar-Tugay-Vefa mah. yazan tabelasıyla üst geçit gelecek üst geçidi tırmandıktan sonra dümdüz devam edip inip Tugayın olduğu yola gireceksiniz yaklaşık 2- 3km ilerledikten sonra Tugayın Nizamiyesinin önündesiniz
Az karışık gibi gelebilir ama gelince çok rahat bulursunuz merak etmeyin
Soa öncelikle hoşgeldin diyelim Birşeye ihtiyacın olduğunda hertürlü yardımcı oluruz
Ahmet abi piknik olayları falan güzel olurdu aslında ama dediğim gibi bizim eleman çıktı sabah akşam cts pazar dükkandayım :D Çekilir çile değil ama mecburen duruyorum . İnşallah bu yaz çıkarız beraber biyerlere Piknik vs. olabilir birde Kütahyayı çok bilmiyorum ben anne tarafı buralı olduğu halde gezmeye pek zaman bulamadım :D Gezilicek güzel yerleri vardır görmek isterim yani :D
Tamam Okan kardeş no problem sezon yeni başlıyor henüz bi ara takılırız garaja uğruyom ben arada bi sefer sizin dükkana uğradım yokmuşun bilmem söledilermi selam bırakmıştım
yok abi söylemediler elaman biraz sıkıntı ya dünyadan haberi yok neyse çıktı işte şimdi öğleden gece 10 11 e kadar burdayım yolun düşerse bekleirm abi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)