"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Allah sağlık versin kaza keder vermesin hepsi olur zaman içinde merak etme
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Selamlar Bugün akşamüstü Simav Eynal Kaplıcalarına çay bahçesine gelen grupdakilerin içlerinde MT takipçisi varmı? 5-6 racing,1 burgman,1 GS1200,3-4 cross hatırladıklarım...
plakalar43 müydü
43 dü zaten Kütahyaya gideceklerdi Emetten mi Gedizdenmi diye karar veriyorlardı..kalabalık ortamdı konuşma fırsatı olmadı....
Racingler 43 Rıders 1200 GS ve diğer croslar Kümok üyeleri olsa gerek buraya üyelikleri pek çoğunun vardır ama pek siteyi takip ettiklerine rastlamadım
bugün gittim ozcanaykul ' un yanına plakayı vs. çıkarttık 43SP943 yarın sabahtanda ehliyeti alıcam yetiştiremedim hepsini bugün. Artık rahat rahat gezeriz :D
Hayırlı olsun Okan tekerin hep düz bassın inş. Plaka çok sexiymiş 43e 43 ne güzel Keşke benim scoterın işlemlerini yapmadan tanışsaydık Özcanla da banada böle bi plaka alaydık
Valla tesadüf oldu diyebilirim ne varsa verin dedim sırada böyle oldu :D
Bu arada bişey sorucam bizim ordan ( hıdırlığı bilirsiniz belki ) aşağı inerken dik bi yokuş var frenle iniyorum sürekli yavaş yavaş bi sorun olurmu ? arka frene basıyorum zaman zamanda ön frenle destekliyorum çok garip dik ve sağa doğru eğimli bir yokuş gözümü korkutuyo hızlanıp duramazsam kayıp düşersem diye :(
Fren taktiğin iyi bi sorun olmaz ayrıca arada hafif gaz vererek kompresör yapmasını sağla motorun yokuş çok dikse
okan bı ara ugra acelesı yok ugrdaıgında plaka ıcın zeyıl yapacaz. Yokus cıkıyorum dıye rodaj donemınde yorma motoru :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
ayrıca ahmet abi plakayı ben alaydım RR olurdu 43 RR 408 plaka Budur
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)