Özcan dün gelemedin herhalde her zaman beklerim kardeşim mekanı biliyosun
Özcan dün gelemedin herhalde her zaman beklerim kardeşim mekanı biliyosun
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Ölü var la burda....
Son mesaj eylül 2012.
Kesin ölmüş bu sefer...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
motor çok motorcu çok ama motorcu ruhu yok sanki... nedense çoğu yerde böyle birlik olamıyoruz herkes kafasına göre takılıyor
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Motoran vento istiyordum fakat ufak tefek pürüzler çıktı alamadım. Bugün Asya nostalji siparişi verdik bakalım kırmızı beyaz renk 1 haftaya gelicek sanırım bir aksilik olmazsa.
Merak edenlere , Sevgi yolundaki evkurdan aldık motoru kartlardan limit açamadık bi türlü mecburen senete başvurdum.
Bu arada saraçoğlu pek motor satmaya yanaşmıyor gibi geldi bana iki muhabbet edemedik adamla kredi kartına bile 500 tl komisyon koydu ondan vazgeçtik. Yine sevgi yolunda Kanuni satan bi yer var beyaz eşyacı yine orayada sorduk . Kanuni Wiki Senetle alırsak 3500 e geliyodu ondanda vazgeçtik en mantıklısı yine evkur oldu. Evkurdan 10 taksit peşinatsız 3300 e aldık biliyorum yüksek oldu fiyat ama başka seçeneğim yoktu malesef motor sevdası gözümü kör etti :D Yanında ls2 of 560 kask verdi hediye pek sevmedim ama 1 ay kadar kullanıcam düzgün bir kask alana kadar. Bi aksilik olmazsa 1 hafta 10 gün içinde kırmızı beyaz nostalji görebilirsiniz Kütahya'da :D
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inş. Saraçoğlunda 1 adet kırmızı vento vardı 2200 TL ye 12 taksit olarak bırakmıştı bana ama sıfıra girmek istemedim ikinci el 1200 kmde 2011 aldım bende İzmirden. motoru Manisaya getirdim akşam oldu orada bi arkadaşa bıraktım bu günde evraklarını tamamladım plakayı değiştirdim bu akşam trenle getirmeye gidicem artık nasipse
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Sağol ben yakınlarda gittim daha Şubatın sonunda yani
oknglr
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
egelim43 daha cayını içmeye gelecem biz sezon arası gectı ustunden :D
Gel her zaman beklerim dün bu saatlerde Balıklı civarındamıydın
Sigorta işini ben tek tek her yere sordum sanada tavsiye ederim borsa gibi günlük haftalık değişiyormuş fiyatlar ama vaktim yok dersen özelden yazdım nereye yaptırdığımı oraya benim selamımla git yardımcı olurlar
egelım sigortacı var burda bana yaptırmadın da başkasına mı gittin yazıyorum bunu da bi kenara
Arkadaş sen geldin kendini tanıttın sigortacı olduğunu söyledinde mi biz sana yaptırtmadık Bi sezondur çay içmeye gelcen bakalım daha
Ama iyi oldu bunu söylediğin sigorta ve trafik takip işim çok oluyor forumdan özellikle Kütahya Mt den birinin sigortacı olması güzel
Bugun motorla cıkmıs olaydım gelırdım cayını ıcmeye yarın yagmur gorunmuyor eger yerınde olursan yarın cıkarım gelırım cayını içmeye
Beklerim yarın gündüzdeyim sabah 08 akşam 19
Beklerim taze çayda olur o saatte hem
oknglr bugun ahmet abının cayınını içtim sonunda bi sezondan sonra tanıstık kaynastık Senınlede tanısalım sende gel hele benım bi cayımı iç Ruhsat plakaka işlemleri 1 gün sabah başlarız öğleye plakayı takarız
motoruda koyalım biraz hareketlensin burası :D
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)