Cevap veriyorum yok biz gittik geldik konuyu açınca linki paylaşırım
Cevap veriyorum yok biz gittik geldik konuyu açınca linki paylaşırım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8986175/detay/ beyler bu motora bakanınız görenınız bilenınız varmı tavsanlıda honda servisi varmıdır motoru bilen varmıdır ?
Merhaba arkadaşlar
CBF500 ile bende buradayım.
Hüseyin ESEN
CBF 500
Hoşgeldin merhaba yarınki şehitleri anma ve cumhuriyet bayramı etkinliğine gelen varmı arkadaşlar?http://www.facebook.com/photo.php?fb...83490328400666
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
selam,
22-23 kasım da kütahyada kalacak günlük kiralık eve ihtiyacım var, acil, kütahyaya geldim hatta
bilgisi olan arkadaşlar bana çağrı atabilir mi , geri ararım.
0544 547 55 81
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
yok yine kimsecikler...
Trafikte bir yanlış bütün doğrularınızı götürebilir...
scooterlemi geldin ?
Bende Bağımlısıyım,ama uyuşdurucu değil , Motor.....
slm arkadaşlar emette okuyorum aydınlıyım.cbf 150 arıyorum bilgilerinize!!
125 cbr arıyorum. Bilginize.
arabayla gelmiştim kardeş,
hatta bu mesajdan sonra bir kere de otobüsle geldim,
Sinop Kütahya araba ile bile uzun sürüyor, skutır ile konaklamadan olmaz gibi.
Ölmüş bura ölmüşşş el fatihaaa
öyle valla, ben sizden daha çok girer oldum, bu sefer de karavanla geldim,
Hoşgeldiiiiiiiiin sefalar getirdin nerede kalıyosun yani karavanı nerey çektin? Varmı bi ihtiyacın?
Merhaba egelim 43,
ilk gün Kütahya ya kadar gelemedim, 40-50 km mesafede petrolde konakladım, Kütahya da Dem-park ta kalacaktım, arkadaşım tavsiye etmedi, şehir içinde askerlik şubesi yanında bilim sanat merkezinin üst tarafında kaldım, pazar yeri civarı. çok teşekkür ederim, orada iken nete giremedim tekrar ancak dönüşte yazıyorum. Sinop a döndüm, bi dahaki gelişe inşallah size özelden yazarım bi çay içeriz.
selamlar tekrar teşekkürler.
Ehh bi çay borcumuz olsun o zaman sana Her zaman bekleriz kendine iyi bak
merhaba egelim 43 ben karacabeyden fatih (işci) nasılsın erdek dönüşün tamammı ? antalya seferindende bi haber et yolun açık olsun tanıştığımıza çok memnun oldum
Teşekkür ederim Fatih sağolasın iyiyim sen nasılsın? Dönüş tamam gece 10 gibi evdeydim Bu sabaha karşı saat 04 gibide eşimle Alanyaya doğru teker çeviricez inş. Alanyaya varınca tekrar yazarım Allaha emanet ol
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)