Merhaba arkadaşlar. Kütahya'ya en son geçen sene kış aylarında geldim otobüsle.
Belli değil ama hayırlı bir iş için ani bir kararla gelebilirim yine...
Size birkaç sorum olacak...
*Kütahya yol çalışması bittimi? Gidiş-geliş ayrı çift şerit olacaktı sanırım.
*Motosikletlerinizi nereye bırakıyorsunuz? Kapalı güvenilir bekçisi olan bir otopark varmı?
*Honda servisi sanmıyorum ama güvenilir bir ustanın dükkanını tarif edebilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler..
Yol çalışması eğer (ılıca civarındaki girişi diyosan) bitti. Ali kalfa işhanı(Müftülük) altı kapalı otopark gayet güvenli otoparktır.(Ben şahsen orayı tercih ediyorum) ayrıca istersen Tren garı ardiyeye koyup kilit altınada alabiliriz motorunu başındada bizzat ben beklerim TCDD güvenlik görevlisiyimHonda servisi yok ama güvenilir ustalar var oralarada götürebilirim ENİŞTE sen yeterki gelmek iste
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Merhaba hocam,yol çalışmaları ve otopark konusunda bilgim olmadığı için yorum yapmayacağım.Sanayide iyi bir ustanız var mı demişsin,motorumun bakımlarını yaptırdığım ve gayet memnun kaldığım bir yer var.Orayı sana tavsiye edebilirim.Kütahya Arzum Motosiklet,nerede diye soracak olursanda,sanayide kime soracak olursan gösterir herhalde,motorcular tek bir bölgede zaten...
arkadaslar benım 150 t1 motorum 17600 de şimdiye kadar hiçbir sorunu yoktu ama gecenlerde cevre yolundaydım 100 110 cıkmıstım kı motorum birden yavasladı ve 10-20 km düştü sonra istop ettim daha sonra calstırma calıstım calısmadım 5 dakka bekledim tekrar denedim calstı ama motorun sesi değişti ve sesi çatır çatır die oldu neyden kaynaklanabilir.
sorun büyük bence yağını kontrol etmişmiydin etmediysen ve yağsız kaldıysa alet kilitlemiş olabilir
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Sorunu hala gideremediysen,aşağıdaki bölümlerden yardım istiyeceğin takdirde,çözüme ulaşabilirsin..
---MT Atölye - Teknik Servis
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...teknik-servis/
---Motosiklet Modelleri(Buradan motorunun modeliyle ilgili konuya girip,oradaki diğer kullanıcılardan destek alabilirsin.)
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tor_Motosiklet
.
Uzun süre oldu burada yazmayalı merhaba arkadaşlar.
███████ 4
yok merkezden değil tavşanlı'danım usta. sık sık kütahya'ya geliyorum motorla yaz olunca. işlerimi halledip dönüyorum. bazen üniversitenin orada takılıyorum.
sonra simitçi hakan abiler, hasan abiler falan var gelince onlara uğrarım.
kütahya'ya selamlar.
tavşanlı'da da acayip arttı YBR sayısı. artık YBR kulüp bile kurarız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?pi...00000074210239
APDULLAH KIZEN ARKADAŞIMIZIN 2004 MODEL KAWASAKİ KX 125 MODEL MOTORU YAKLAŞIK 5 SAAT ÖNCE ÇALINMIŞTIR ÇALINDIĞI YER SANAYİDEN ÇEVRE YOLUNA ÇIKŞTAN BÖLCEĞE DOĞRU YOL ALMIŞTIR ÇALAN KİŞİLER HERKEZİN DİKKATİNE..!!!!!!!!!!!!!
███████ 4
Evet arkadaşlar pazar günü nasıl geçti özel bi şey yapan varmı? Anasultan uçurtma şenliğine giden varmı mesela?
yağına baktım ve yağı bitmişti yağını koydum tas gibi oldu motor
Tabiki neden olmasın ama her zaman onlıne olmuyorum telden ulaşırsın 05375869256
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)