Bitkisel hayatttttttttttttt
:
Bitkisel hayatttttttttttttt
:
Geç varmak hiç varmamaktan her zaman daha iyidir.
hoşgeldiniz öncelikle.... herkes bağımsız olarak 2 teker sevdasını sürdürmeye çalışıyor.Uzun zamandır bir toplanma ve etkinlik olmadı. bu topiğin pek bir aktivitesi yok. Ama şundan da eminim herkes ufak bir kıvılcım bekliyor.
3-4 motorcu dostumla ayda birkaç kez gezilere çıkıyoruz.Genelde Timis kafenin önünde motorlarımızı görebilirsiniz.Şahsen tanışmayı çok isterim.Yarın öğleden sonra Timisin kafeye gelirseniz tanışmış oluruz.Veya size uygun bir zaman ve mekanda olabilir.Saygılarımla...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
sayfa ölmüş geçmiş olsun
mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Geç varmak hiç varmamaktan her zaman daha iyidir.
iyi seneler herkese ;))
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
selam arkadaşlar ben de simavlıyım ama istanbulda yaşıyorum,yazın memleketteyim nasip olursa,şöyle bi görüşsek yazın baya iyi olur gezi falan yaparız,simavdan antalyaya geçmeyi planlıyorum,yada duruma göre bi yer ayarlanır, oraya geliriz,iyi seneler herkese selam olsun topraklarım
Herkese iyi seneler..
simavlı dostum seni mt ailesi içinde görmekten büyük zevk duyarım.. yazın görüşmek üzere..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Aynı bıraktığım gibi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 ----------
Arkadaşlar bundan sonra Laleli Cami karşısında Bermuda çay bahçesi
yanında Okyanus İddaa Bayi'deyim... Herkesi buraya beklerim...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Selam dostlar bende Eskişehirdenim ama kütahyaya gidip geliyorum toplantı vs yada bir topluluk varsa bilgi verebilirmisiniz. teşekkürler görüşmek üzere
Sex Speed Money...
selam kütahyalı motorseverler sizi bir sorum olacak.
kütahyada 96 model mavi 251 54 plakalı mz gören varmı
ulaşmaya çalışıyorum.
motosiklet bu 54DT137
motor benim üzerime satışı vermek için arıyorum
topic ölmüş be
yaz gelince, canlanır bende gelirsem iyice canlanır... ama oraya motorumu götüremem...
...
Neden CBR gayet rahat gelir İstanbuldan buraya hatta yutar o kmleri
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yutar mı yutar,ben cbr ye ne kmler yutturdum,istanbul-bursa-harmancık-simav-izmir yolculuğu baya bi km yaptı,bi de dönüşü var tabi)))
Hadi be arkadaşlar.Nerelerdesiniz.Canlanın bakalım biraz.Haydeeee
güncelllllll
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)