ilgin motorların far tertibatları yok.
kış geldigi için mi yoksa mt iskartaya çıktıgı için mi durum bu ki.
aslında bahar da düzenlenecek etkinlerin rotalrını çıkarsak da düzenli bi organizasyon içine girebilir miyiz ki?
Bizden bi şey olmaz alp ama senin üstün gayretlerini bekliyoruz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
herkese günaydıııın hayırlı cuma lar ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Tünaydın hayırlı cumalar
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yarın akşam yapabildiğimz tek etkinlik olan çay ocağı buluşmasını gerçekleştirmek isteyenler elini kaldırsın.ben 19. 00 gibi orada olacağım.Hayırlı akşamlar herkese
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
abi az kaldı bi motosiklet alsam şöyle düzenli organizasyonlara başlayacagım da.Emrah 8 gibi çay ocagının oralardayım bende
herkese merhabalar bende kütahya dan inşallah haziran gibi ybr 125 i alacam
alpcim kardeşim benim motor duruyo gel al herzaman
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
hacım sagolasında motorsikletin tadı da beraber olunca çıkıyor.
ahmet abi büyüksün, baharın o hüznü fotoğraflara o kadar güzel yansımış ki =) bayıldım =)
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
bayramda gelmeden birşey yapsak da katılım olsa en azından bi çay muhabbeti olur başka birşey olur..... ne dersiniz????
süper olur.. ama herkes gelmeli..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
bakalım nete uygun bi gün ve saat yazalım arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)