merhaba
alplion kardas , pantalon diken yeri tarif edebilirmisin , kırcı petrol arkasındakı yol kanal altında camının karsısındakı yermı
merhaba
alplion kardas , pantalon diken yeri tarif edebilirmisin , kırcı petrol arkasındakı yol kanal altında camının karsısındakı yermı
madiso guzel bır gezı olmus resımlere bakılırsa bır okadarda zorlu gecmıs bır gun sızlerle bır doga turuna cıkmayı cok ısterım kendınıze cok ıyı bakın
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
ya alplion kardeşim neresi çigdi tavukların bence bayada iyi idi. bbadey,zonex2 kardelerim herzaman beklerim bu sene sizlerle yüzyüze tanışamadık ama inşallah ilk buluşmamızda yaparız bişiler daha bu haftaki resimleri koyamadık ama sabh yüklerim herhalde. hayati abi av nası gitti zaman makinasını çalıştırmışsın yine rastgele abi. b,ara beraber gidelim ava. ya zekicim çok sey kaçırdın haberin olsun. ibo sen nerelerdesin yaşıyonmu sen açmı buraktık olumseni nette bile yoksun alooo.metin abi sende bakıyom antalyalarda geziyosun abi oralardan artcı bulup gel boş gelme bakam yaza lazım olur abi yoksa sende arka koltugu sök abi zaten bi işe yaramıyo
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
aaah ah biliyorum arkadaşlar neler kaçırdığımı az çok tahmin edebiliyorum ne diyelim hayat telaşesi işte sizler bizim yeriimzide eğlenmişsinizdir eminim sağolun
olum şu alpaslana bi kros alın artık olmıcak böyle bi gün motoru bırakıp gelcek dağda bayırda
hayati abi bıldırcın varmı bıldırcın
metin abeeeeeem nerlerdesin yauv özledim valla
.................::hakem1::.....
MSR 600 dogru oradaki yer sipariş verirken dikkat et te astarı kimi zaman ince koyuyorlar tabela felan yok, işin tadı tabi ki tavuğu çiğ yemekte
Selam arkadaşlar,
Buralardayım zeki, nerelerde olacağım, adresim aynı. Siz gelmiyorsunuz ki.
Okyanus'lardan birindeyimdir mutlaka. Gel ne olursan yine gel.İsmail iki gün
antalya'ya gittim olay yapmışsın yaaaa abartma o kadar, ibraaaam seni açmı
bıraktılar canım, gel sen benim yanıma kıyamam ben sana. Doktor amca
zaman makinası ile gezintiye çıkmışsın, bol şans....
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
eyvallah metincim..
bu adamlar hala resim yükliycek diye bekliyoruz.ama ses seda yok
bari ben kalan av resimlerimi yükliyeyim...
bu bendeniz güme den çıkarken
bunları da bu akşam bi 35 likle halledicem
tatlısu motorcuları bakında ibret alın picatchu kadar olamadınız nasılda cross yapıyor vatandaş
sevgili mustafa abimin kaza yaptığı yer bu sefer durmayı başardı
arkadaşlar bu da alparslanın uzay mekiği benimde aşkım
ünlü dakar yarışçısı
mustafa abi bu rampayı ilk çıktığında o kayalıklara çakılmıştı Allah bir daha hiçbirimize böyle birşey yaşatmasın
her zaman becerebildiğim birşey değil
uzay mekiği uçuşa hazırlanıyor
işin en zevkli bölümü çamur
mangalla ilgili diğer fotolar ve ayrıntılı yorumlar özgede
bendende birkaç fotoğraf(artçılıktan sonraki yani görevim foto şipşakçılık)
evet arkadaşlar çok meşhur dakar rallicisi(olcak inşallah)
ellerindende her iş geliyor maaşallah
ismail mangalı yaparken mustafa çok acıkmış olacakki yemeklere doğru koşuyordu
ismailcim ellerine sağlık tavuklar çok güzel olmuştu(tuzsuzdu ama neyse)
motosiklet sevdası böyle birşey sanırım mustafa yaptığı kazayı çoktan unuttu bile mustafanın kaza yaptığı yeri gördüm benim başıma öyle birşey gelseydi bir daha yanından bile geçemezdim
çocuklar gibi şendiler
ismail uçuşlarda resimde çok net görünmüyor ama çıktığı yer gayet dik bir yerdi
Kütahya off-road team
şimdilik bu kadar ama gezilere non-stop devam
Valla arkadaşlar helal olsun ne diyeyim...Gene dağları,bayırları ağlatmışsınız....
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
olay budur yaw çıktıgımız yerler çok güzeldi kütahya mt çok şey kaçırıyosunuz
bravo beyler bravo size hepinizi tebrik takdir vesaire vesaire falan ediyorum ne mutlu size yauv ben motoru çıkardım depodan biniyorum ama hafta sonu yoğun olduum için size katılamıyorum üzgünüm
beyler bu haftada bişeyler yapalım ne dersiniz hoş biz sımtıfa abim alplion ve bonapart yine çıkarız gibi geliyo bana ama tabi sizde gelirseniz rotayı size uygun ayarlarız nası olur. zekicim senide özellikle bekliyorum. bak tam sana göre adrenalin patlaması yaşayacaksın
resimler ve gezi çok enfes olmuş beyler,bayanlar...ellerinize sağlık...
ya arkadaşlar ben bu sıralar cok yoğundum muhabbetlere katılamadım ama gezimiz nasıl olmuş bu pazarda biz dağda olacağız her zamanki gibi sizide bekleriz ama büyük bi ihtimalle yine gelen olmayacak adet yerini bulsun isteyen olursa biz dominonun önündeyiz pazar günü
aaaah ismailcim ah anliiym beeen senı ama oolmuyo işte bi türlü dekgetiremeyozki neyse bigün inşallah hep barabar gitcez nasıl olsa sizde sezon kapandı bilmem ne olayı yok hehe
merhabalar
kütahya nın onumuzdekı 15 gunluk hava durumunu asagıdakı linkten ögrenebilirsiniz
http://wwwa.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=M EA|TR|TU054|K%FCtahya&metric=1
asagıdakı linke giderek acılan sayfada "" sarı alana "" istediginiz yerın adını yazarak hava durumu hakkında bilgi alabılrsınız
http://wwwa.accuweather.com/world-in...her&traveler=0
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=25516
bizim off-road team in dikkatine.yukarıdaki sayfayı zevkle okuyacaksınız.
sımtıfa,yine pilin mi bitti yoksam. hani resimler yahu
sağ salim döndünüzmü geziden ondan bile habarımız yok...
hoş gerçi dün öğlen simayıl'ın beygiri senin dükkanın önünde gördüm ya...
sanayiye yakın ya gene çin çan çon ların başına bişi mi geldi aceba diye düşünmeden edemedim.zuhahahaaha
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)