Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kütahya - MT]

REKLAM ALANI
    madiso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadstar lf 250 ve crawn 150
    kütahya mt cumartesi kütahyalı motesikletci arkadaşların organizesi ile polisin kütahyada motesikletcileri bukadar sıkıştırmaması için kortej yapılacak trafik şube müdürlügünden başlayacak kortej saat falan vermiyorum dün afişler için fotolar çekildi afişler falan çıkınca saat belirtirim.
    organize eden arkadaşlara helal olsun mt netde gereken dersi kendine çıkarsın bu organizasyonu niye biz yapamadık diye
    [COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okyanus43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR1000
    İsmail dün akşamki kalabalık ondanmış demekki
    Bende geziyorlar diye merkeze götürüyorlar sandım...
    Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
    Okyanus43

Alıntı madiso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kütahya mt cumartesi kütahyalı motesikletci arkadaşların organizesi ile polisin kütahyada motesikletcileri bukadar sıkıştırmaması için kortej yapılacak trafik şube müdürlügünden başlayacak kortej saat falan vermiyorum dün afişler için fotolar çekildi afişler falan çıkınca saat belirtirim.
    organize eden arkadaşlara helal olsun mt netde gereken dersi kendine çıkarsın bu organizasyonu niye biz yapamadık diye
    MT ye üye olup kütahya sayfasına girmeye başladığımdan beri bir gezi olsun diye bekledim durdum. Sonuçta ben yeni üyeyim ve sizleri tanımıyorum. Motosiklet'e binen biri, güzel bir grupla çeşitli geziler ormasını istiyor. Bunu arasırada belirttim. Ama sonuçta ben sizleri tanımıyorum. Okyanus43 Madiso Mrock Alplion ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha birbirinizi tanıyorsunuz ve belli bir süredir kütahyaMT üyesisiniz o yüzden bizde sizlerden bir etkinlik bekliyoruz ama hiç ses seda yok.

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı Sovereign_Kh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT ye üye olup kütahya sayfasına girmeye başladığımdan beri bir gezi olsun diye bekledim durdum. Sonuçta ben yeni üyeyim ve sizleri tanımıyorum. Motosiklet'e binen biri, güzel bir grupla çeşitli geziler ormasını istiyor. Bunu arasırada belirttim. Ama sonuçta ben sizleri tanımıyorum. Okyanus43 Madiso Mrock Alplion ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha birbirinizi tanıyorsunuz ve belli bir süredir kütahyaMT üyesisiniz o yüzden bizde sizlerden bir etkinlik bekliyoruz ama hiç ses seda yok.
    bu konuda çok haklısın arkadaşım en azından senin gibi yeni katılan ve bizler gibi iki tekere gönül vermiş arkadaşlara bir hoşgeldin buluşması yapılabilirdi.Geçen seneki organizasyonlar bu sene olmuyor.Bunun en büyük sebebi Alp'in motorunu satmasıdır aslında.(işin gerçeği) Alp'te motor varken bunu hep dile getiriyordu.Ben olmasam kim oraganize edecek derdi.Dediği çıktı Alp 'in, kimseden ses seda çıkmadı birdaha.Şuanda şehir dışındayım ,ister gelmemi bekleyin isterseniz hemen başlasın,hiç fark etmez.Güzel bir yerde toplanalım,hem tanışırız, hemde yol veya kamp yapılacak yerleri kararlaştırılır...geçbile kalındı aslında....
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

msr600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XL185S-D
    elbet birgün buluşacağız

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Bu cumartesimi olacak kortej?

Motosikleti
    Metin abi o kalabalık o yüzdenmiş ordan valiligin önüne gitiler resim çakilmişler ordanda hisara çıktık hep beraber

evet bildigim kadarıyla bu cumartesi saat 15 de ama henüz net bi zaman vermiyeyim afişler hazırlandıgında hbr vermeye çalışacagım

Motosikleti
    Suzuki GSXR1000
    Okey bakalım... Zaman bulmaya çalışalım ve katılalım korteje.
    Arkadaşlar zamansızlıktan toplanamıyoruz. Alp benim motoru
    alsın, katılım yapsın hem kendi adına hem benim adıma.
    Okyanus43

alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    buell 1125R
    13. de cumartesi günü imiş heralde abi

Motosikleti
    Honda XL 185 s
    13.06.2009, saat 15.00'te Trafik ekipler amirliğinin önünden (itfaiye yanı) hareket olacak. sanıyorum ki yunus ve şahinler de eşlik edecekler.. hatta belki öncülük..
    [COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]

Motosikleti

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar?

Anlamadığım veya yanlış anladığım bi yer varsa şimdiden özür diliyorum korteje katılalım tamam eyvallah ama NEYİ PROTESTO EDİCEZ BİZ? YADA NEYİ SAVUNUCAZ? A2 ehliyetini almadan hiç bir şey bilmeden bi motor alıp pat die trafiğe çıkıpta kendini ve trafikteki diğer insanları riske atanlarımı savunucazYoksa kask takmadan motor kullanmayı marifet sanan arkadaşlarımızımı, yada motorunun orjinal eksozunun sesini iğrenç bi şekilde çoğaltıpta marifetmiş gibi (hastaları yaşlıları yada uyumakta olanları düşünmeden) dolaşıp duranlarımı? Bu yazdıklarımın dışında Polisin legal yönde motorsikletimizi kullanırken bizleri sıkıştırdığını düşünüyorsanız yazın ona göre bilgimiz olsun cumartesi günü en azından ne için kortej yaptığımızı bilelim... SAĞLICAKLA KALIN...

Motosikleti
    her motosiklet binenin her şeyinin eksik olmadıgını bilinçli motosikletçilerinde oldugunu insanlara insan gibi anlatmaya çalışacagız legal bi şekilde

Motosikleti
    buell 1125R
    Hazır site kalabalıkken şu emok işinide organize edelim...

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı alplion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hazır site kalabalıkken şu emok işinide organize edelim...
    aha Alp ve organize hadi alp hadi alp ....
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    Suzuki GSXR1000
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlamadığım veya yanlış anladığım bi yer varsa şimdiden özür diliyorum korteje katılalım tamam eyvallah ama NEYİ PROTESTO EDİCEZ BİZ? YADA NEYİ SAVUNUCAZ? A2 ehliyetini almadan hiç bir şey bilmeden bi motor alıp pat die trafiğe çıkıpta kendini ve trafikteki diğer insanları riske atanlarımı savunucazYoksa kask takmadan motor kullanmayı marifet sanan arkadaşlarımızımı, yada motorunun orjinal eksozunun sesini iğrenç bi şekilde çoğaltıpta marifetmiş gibi (hastaları yaşlıları yada uyumakta olanları düşünmeden) dolaşıp duranlarımı? Bu yazdıklarımın dışında Polisin legal yönde motorsikletimizi kullanırken bizleri sıkıştırdığını düşünüyorsanız yazın ona göre bilgimiz olsun cumartesi günü en azından ne için kortej yaptığımızı bilelim... SAĞLICAKLA KALIN...
    İşte o saydıklarınla bizleri karıştırmamalarını,
    her motora binenin onlar gibi olmadığını göstermek
    için protesto edeceğiz.
    Anladın sen onu...
    Okyanus43

40 yılda bir kortej olacak ben katılamayacağım :( Sorun çıktı benimki arzum motorda geçen cuma bıraktım, tam bir hafta olacak, dün aradılar, salı ya kadar sarkabilir diye. Kütahya'da en iyiside onlar galiba. Beklemeye devam. Sözde cumartesi kortejden sonra izmite geçerim diyordum ama o da yalan oldu.

Motosikleti
    buell 1125R
    istek çok ise patlatalım bi çay çekirdek cuma akşamına?

hacım biraz geç oldu ama:

alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yine yeniden YBR :)
    Hocam biraz ukalalık olacak ama...
    KASKIM DA AKLIM DA BAŞIMDA!
    Şeklinde olsa çok daha iyi olurdu. Hemen değiştirirseniz baskıya girecekse yetişir umarım. Selamlar.

Alıntı alplion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istek çok ise patlatalım bi çay çekirdek cuma akşamına?

hacım biraz geç oldu ama:
    4

Motosikleti
    Alıntı okyanus43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte o saydıklarınla bizleri karıştırmamalarını,
    her motora binenin onlar gibi olmadığını göstermek
    için protesto edeceğiz.
    Anladın sen onu...
    ok hemde gayet ii bi nevi kurunun yanında yaşta yanmasın durumu yani orada olacağım inş. görüşürüz...

arkadaşlar merhaba ben hasan transalphasan kütahya ili sonu levhasını görünce anca dikkatimi çekti derdim foruma cevap vermek değilde nasıl bişey sorulur yada ortaya atılır diye birilerine sormaktı bu arada bilgisayarla ve internetle aram hiç ii değil **kütahya** yı da gördüm bi baktım herkes kütahyalı hatta benim dükkanımın önnde birisi poz vermiş işi bilmiyoruz ya ve bu mt nin açılımı ne bu arada **kümok** kurmak üzere ilk adımı attık kurduktan sonra bilgisayar ortamında paylaşımlarımız için sizlerden çok yardım alacağız zira bu benim bilgisayarcılığımla hayatta olmaz kurduğumuzun haftasına kapatırız tabi hepimiz birbirimizi tanıyoruzdurda nickinizin kime ait olduğunu bilemediğimden çuvallıyorum bir tek üniversitede çalışan mehmet abiyi tanıyabildim oda koyduğu resimlerden bu arada ben samanpazarında camcıyım bu işleri bilen birileri bana bilgisayarla değil yüzyüze anlatsın çünkü bu sayfadan çıkınca bir daha bulabileceğimi sanmıyorum yarın itfaiye yanında görüşmek üzere herkese ii akşamlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler