Aslında kütahya'da potansiyelde var, zamanında özgür diye bir arkadaşla tanışmıştım, o da frig vadisine falan gittiklerini söylemişti, bir birleşim yapsak güzel olabilir zira birdahaki hafta çarşambaya kadar benim sınavlarım var..
Aslında kütahya'da potansiyelde var, zamanında özgür diye bir arkadaşla tanışmıştım, o da frig vadisine falan gittiklerini söylemişti, bir birleşim yapsak güzel olabilir zira birdahaki hafta çarşambaya kadar benim sınavlarım var..
alp kamp falan valla kanıma giriyon bak
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Bu sefer bir atraksiyon olucak galiba...
Bilmiyorum metin abi massai grand eagle 250 si var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 AM ----------
Daha ilk motora heveslendiğim zamanlar, kahve dünyasında otururken aşağıda bi kaç motor takılıyolardı, inip konuşmuştum o zaman, sonra görüştük bi kaç kez daha ama motor alınca görüşmek nasip olmadı...
Heh işte tam kendisi Fırfırın... Şimdi motosikleti sattı.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Zaten, biraz massai den sıkılmış gibiydi, yeni birşey alır heralde... Bende bugün okula motorlamı çıksam diye düşünüyorum kara kara, yağmura yakalanmak var... Bakıcaz artık duruma göre...
ey kütahya milletinin insanları nerelerdesiniz alp sesin çıkmıyo bursadamısın yoksa.metin abi bu gün başı kalabalık tabi
Yok kimse yok. İki üç kişi bi ara gelip ceeeee deyip kaçıyo.
Yurdum insanı yok ortalıkta...
Okyanus43
yok yok burdayımda finaller var biraz daha ders çalışırsam patlayacağım ama ne yapalım.
Hakkaten şu finalleride bi atlatsak hayırlısıyla...
şu yağmurları bi atlatsak hayırlısıyla
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Yağmurlar hafta sonu ara verecek diyor dmi.gov.tr ama her gün değişiyor bu adamların tahminleri, muson iklimimi geldi ne olduysa, 1 aydır iyi yağıyor...
Herkese iyi haftalar beyler...
Okyanus43
herkese iyi haftalar bir kaç gün sonra motora atlayıp ege yollarına düşüyüorum.Bir süre yokum sağlıcakla kalın dikkat edin kendinize
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
alp bu kadar derssin üstüne bi çay çekirdek iyi gidermi acaba
Kafası şişmiştir şimdi Alp'in. Pazar günü yaptığımız gibimi İsmail...
Okyanus43
Hiç kime diyoz... İsmail'de yok ortalıkta.
Okyanus43
abi şimdi gördüm valla pazar benim için süperdi ama bu hafta ben çalışıyom dükkanda olucam bakım yapılcak olanı beklerim
pazar akşamı toplanalım desek mi ki?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)