hem sen bize hade ordan felan diyemezsi alırım anahtarını[/QUOTE]
dedim bile hade al anahtarımı
hem sen bize hade ordan felan diyemezsi alırım anahtarını[/QUOTE]
dedim bile hade al anahtarımı
[B][COLOR="DarkRed"][/COLOR][/B]Senin aşkını şu gün hak etmeyen, bilki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir... Bırak
Bu sefer tanışma anlamında bende katılmak isterim, müsait olursam. Listeye yaz istersen serhat...
SeLam aLeykum arkadasLar myna tuLa marka rus maLı motor aLıcam ama debriyaj balatası arızaLı 500 ytLye aLıcam sizce aLmaLımıyım buLabiLirmiyim buraLarda parçasını
söylediğin motor kalın tekerleki güdük bi şey se şayet kesin olarak bilemesemde duyduğum kadarıyla manisa kula taraflaraında kullanılan ijlerin motorlarına benziyomuş ijler 350 lik bu senin almak istediğin motor sanıyorum 200 lük şanzımanları tutarmı tutmazmı bilemiyorum kulayla bağlantı kurup kesin öğrenmeden almamak lazım sen olmazsa internetten kulada ki ustaların tellerini bulup bi konuşup öyle al alıp ta kapının önünde parça bekleyip durmanın bi anlamı yok
eyw sağoLasın cvp için vazgeçtim zaten aLmaktan Motorun ruhsatı var ama pLakası feLanda yok dedi debriyaj baLatası yok dedi beLki başka bişiLer daha var uğraşmaya gerek yok hobi oLarak iLerde aLırım o motordan şimdi bi tane sağLam scooter aLmak daha mantıkLı giLera yada piaggio
Maxi Scooter mi alcan?
O parayla daha iyi motorlar alabilirsin diye düşünüyorum.
Tabi tam tarz olarak da bişey seçmelisin...
Scooter mi olacak, cruiser mi olacak, race mi olacak,...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
yok tuLa diye bi marka vardı youtubeda videoLarını izLedim batak kum kar demeden motor gidiyo araç lastiği var motorda 200 cc 2 zamanLı 500 ytLye aLıcaktım 2 bin kmde ama debrija baLatası feLan sorunLu yedek parça aramak lazım ayrıca ruhsat var ama pLaka yok şimdi bende 200 cc racing tipLi bi motor var presto onu satıcamda bugun izmirden aLıcı geLicek 1 miLyara kadar bi motor aLıcam 2 zamanLı itaLyan scooter aLıcam yada cross aLıcam zeaLsun zongshen feLan bakıcam bakaLım keLepir hangisini yakaLarsam onu aLırım ama önce bendeki motoru satmam Lazım bunu yani
Ben bunu geçen moto güven in üst tarafında gördüm, hatta mrock içeride motoru tamir ederken, texas hs 200, alıcı gözüylede baktım ama vazgeçtim sonra, bende keeway superlight alıcam galiba, yada ybr, hayırlısı bakalım.
Aslında tip olarak bu alet güzel sen neden satmak istiyosun ki teforr ?
Paraya ihtiyacım Var daha ucuz bişiLer aLıcam sanayide motor haLa parasını veremedik O bakımdan
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
sorma adamım anlatırım ya akşam olsun ya da c.tesi bende çekirdek çitleyim hep beraber
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Şimdi yarın bir buluşma olacak mı ?
söylemem kıymeti kalmaz çok gizli biyerde hazine değerinde o anahtar arkadaşım kendin bulacaksın[/QUOTE]
ben anahtarın yerini söle demedim yarışın yerini söle dedim
bu kütahya mt den bi kak olmaz millet çekirdek çitlemeye gidecekmiş tık yok hayret yaaa ayın 10 da arkadaşlar istanbul maslak emok toplantısı gelecek motorcu yokmuuuuuuuuuuuu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)