Metincim Allah analı babalı büyütsün.
Yeni klasik bi sürpriz yaptım yakında vizyonda...Eski mobylette yi sattım yeni puch aldım
Metincim Allah analı babalı büyütsün.
Yeni klasik bi sürpriz yaptım yakında vizyonda...Eski mobylette yi sattım yeni puch aldım
Bugün bitane satılık ybr buldum 2006 adam 3000 istedi, 0'ı 2900 e düşmüş...
SeLam aLeykum HacıLar Bende KütahyaLıyım NasıLsınız arkadaSLar Motor geziLeri yapmıyomusunuz ? havaLar ısındı artık Bende texas200 var racing arkadasımdada tiger var gezi etkinLik düzenLerseniz bizde katıLmak isteriz
hoşgeldiniz gezilere taze kan olursunuz umarım
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Gezilere katılmayı bende çok istiyorum ama, hemen şu cup ı büyütmem lazım. Malum arkada kalmak istemem. Bu arada daha önce yapılan gezilere eşlerle mi katıldınız? Yoksa,beyler arasında mı oluyor bu etkinlikler ?
metin kardas
Allah analı babalı büyütsün , acılarını göstermesin
metin abi, artık kütahya mt bir kişi daha arttı dimi
selam topraklam davşanlı ya da gelin gale ara sıra dolaşın bu tarafa doru bızde bekleyoz sizi:D gorusuruz dopraklam kendınıze eyi bakın
gAz VeR KaMiL:cat::queen:
metin abi montları falan hazır DOGUKAN' ın ama motosikleti alamadık daha hem cross mu alcaz atv'mi
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
alooooo kimse yok mu
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
günaydın herkese şöyle bi çay çekirdek toplantısı mı yapsak ki?
yapalım tabi çok iyi olur. ben gelirim.
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Hah şimdi nabız geldi. Biran sayfa yaşamıyo sandım dı
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Ben de buradayım.Sezonu da açalı epey oldu.Sizden bi haber yok...
abi biz sezonu kapatmamıştık pazar gününden manzaralar :
By gediz
çekirdek ne zaman ?
herkes gelebileceği günü söylesin ona göre katılımın en çok olacağı gün toplanalım.
cuma:
cumartesi:
pazar:
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)