ümmet abi böyle söylemen bizi üzdü biz senide bekledik ama sen telefon numarası verdiğimiz halde bizi bile aramadın yine senin canın saolsun evet arkadaşlar pazar gününü unutmayın hava nasıl olursa olsun saat 11 de dominonun önündeyiz aslında bunu güzel bir organizasyon yapsaydık iyi olurdu motorsuz gelenleride metin arkadaşımız götüre bilirdi ve piknik havası yapardık mangal filan hadi bi ses verinde birlikte gidelim
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bi deli kuyuya taş atıp kaçar 40 akıllı çıkaramaz
Suyu bulandıran felan yok Ümmet abi ne zaman sen geldim dedinde biz seni karşılamadık yada sadece sen değil hangi bir kişi geldide biz onu karşılamamışız...ne olursa olsun insan olması yeterli başımızın üstünde yeri var
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
bu gün sanırım dominonun önünde buluştunuz gelmeyi çok isterdim çalışımıyorumda ama malum plaka ehliyet bende benim evin civarında geziyorum... ))) birazda çıkacağım biraz daha gezeceğim çok güzelll çookkkkk
şşşş milllet naaptınız bakalım gezdinizmi pazar günü fotoları koyunda bakalım bende gelmeyi çok istiyodum ama pazar günü dumlupınar stadında topçu atmakla meşguldüm
.................::hakem1::.....
geziye ben katılamasam da sevgili grup üyelerimizi uğurlamak için buluşma yerindeydim...sanırım güzel bi gezi olmuştur.Fotoları bekliyoruz...
hepinizi programlı bi geziye bekliyoruz..sanırım baharda uygun olur.yoksa biz geliriz.zuhahaha.bakın o zaman başınızın çaresine.
Ümmet ağa iki kere geldin,ama bizde bi kusur yok.ters saatlere denk geldi.Sağlıcakla kalın...
evet doktor hayati kardeş malesef öyle oldu ama canımız sağolson ben sizlerin nekadar alçak gönüllü misafirperver olduğunzu zaten biliyorum zaten bir şeyi nekadar çok istersen okadar ters gider bende hep zamansız geçtim oralardan bunlar küçük şeyler üstünde durmaya değmez sizi seviyorum kendinize iyi bakın izmirden selam.www.ummetperkitan.com.www.motoaktuel.com
www.perkitan.com
pazar günkü gezi anlatılmaz yaw gelip görmek lazım manzara mukemmel kaç kere düştüğümü sayamadım ama yumuşaçık toprakta sürünmek çok farklı bişey hani resimler?
Resüm isterük resüm isterük öyle kuru kuru gezi yaptık demekle olmaz
bakın bizde dün gezdik hemen çaktık fotoları siteye
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=498538
yaw eskşehir-mt yalan oldu ama genede birkaç deli var gezen bizden diyorum bi hafta sonu ılıcada buluşalım tam ortası her iki ilinde doktor refüze olmuş kalan tatlısu motorcusu olmayan arkadaşlarla buluşalım
bu pazar günü de hava guzel olacak gorunuyor hava durumu raporunda
varmıdır bir gezi programı
ümmet abi suyu bulandırmak icin değil seni ve diğer arkadaşları burada görmek icin söyledim ve sizi her zaman bekleriz bu pazarda dağda olacağız ama bu sefer herkezi bekliyoruz mangal yapacağız gerekirse arabayla filan da cıkarız hadi arkadaşlar işte pazar günü gerçekleşen gezimiz
maalesef başka resim ekleyemiyorum sitede bir sorun var sanırım diğer resimleride en kısa zamanda ekleyeceğim
mustafa kardeş bütün türkiyeyi gezdim çok zevk aldım yalnız kütahya mt ile tanışamamak içimde bir ukde seneye gezilerime mondıal yetkilileri vaatlerinin arkasında durursa kosavadan başlıyacağım fakat daha önce türkiye gezilerimi kütahya mt ile süslemek istiyorum çünkü benim tek eksiğim bu.
www.perkitan.com
ümmet abi bizde seni tanıyamadığımız icin üzgünüz inşaallah gelde artık tanışalım seni bekliyoruz
bir dahaki buluşmaya hepinizi bekliyoruz arkadaşlar
gezi çoook mükemmel di hadi kütahya mt silkelenin kendinize gelin çok şey kaçırıyosunuz haberiniz olsun
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)