ok eskişehir gezisi bana uyar
30 agustos iyide saat 19 dan sonra olsa buluşma
selam arkadaşlar kütahyada yapılacak her aktivitede bende varım ama şöyle güzel bi organize olalım yahu motor olayı için baya potansiyel var aslında bizim memlekette ama organize olmak lazım işte hadi bakalım kütahyalılar toparlanın galiiii
Evet Kütahya.
Eskişehir geziniz için kesin tarih ve sayı belli oldu mu?
ben varım 3 eylül de eskişehirdeyiz. eskişehir mt
abi bide birbirimizi nasıl tanıcaz ben karanfil bulayim mi
yoncalı minübüsleri halen kapanaltındanmı kalkıyor acil öğrenmem lazım eskişehirden selamlar
3 eylül Pazar !
Kaç kişi geliyorsunuz ? Saat belli mi?
abi ben de katılacam da benim motor sizinkileri takip edebilir mi yahu?
ramzey 100 cup var ben de nasıl olacak da size yetişeceğim. o yüzden kısa gezileri bekliyorum. tavşanlı'dayım zor olacak ama yine de cevaplarınızı bekliyorum. başka her şeyim tam. (ehliyet- kask vs...)
eveeeet arkadaşlar ben bıker ve iki arkadaşımız daha yani 4 motor eskşehir gezisinde varız nasıl nerde kaçta toplanacaz hareket nasıl yazarsan seviniriz alplion alisemerci arkadaşıımız sen yeterki gelicem de motorculuk ekip işi zaten grup halinde yolculuun kuralları var zaten bizimkilerde yarış motoru deil 80-90 la geze geze gider geliriz yavaş yavaş hadi bakalım bekliyoruz selamlar saygılar
bu fikir aslında hayati abiden çıktı da ondan ses yok yinede isterseniz 30 agustosta 19 da hisar altı çay bahçesinde toplanıp bi konuşalım nmr mı da vereyim 05055178011
Arkadaşlar;Hepinizle tanışmayı ben de çok istiyorum.Sürücü kursunun üçkağadına uğradım...Şöförler derneğinde dahi dosya kalmamış diye beni kandırdılar...Gitiim derneğe dosya ellerinde varmış..ama geç oldu o yüzden perşembe cumaya kaldı işim yetiştirmeye gayret edeceğim ve sonuçtan sizi mutlaka cuma akşamı haberdar edeceğim.Ayrıca Eskişehirli arkadaşlar da haber bekliyorlar zaten...Benim açımdan herşey yolunda giderse cumartesi bi toplantı yapıp tanışma ve program yapmayı ve eskişehir gezisini ayarlamayı düşünüyorum.Ne dersiniz?Bu akşam saat 20.00 de hekimsinan tıp merkezinde nöbete gireceğim erken tanışmak isteyen arkadaşları saat 22.00 gibi beklerim...
arkadaşlar isterseniz akşam yedide toplanalım hisar da ki çay bahçesinde
KÜTAHYA-MT BEN ESKİŞEHİRDEN YAZIYORUM SAYFANIZI YENI GÖRDÜM HAYIRLI OLSUN
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
teşekkürler bakalım ziyaretinize gelecegiz
ben ve dıyer arkadaslarım butun kutahyalı arkadasları eskısehıre beklıyoruz
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
arkadaşlar yakamozun aşağısındaki domino tekel bayiini biliyosunuzdur sanırım orayı motosikleti olan ve pazar günü bizle eskşehire gelecek olan bi abimiz aldı biz genelde akşamları ordayız en iyisi bu akşam (1 eylül cuma) saat 21:00 da orda buluşalım planı programı yapalım diyorum uygunsa herkesi bekliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)