abi kış dönemi olduğundan motorları kirletmek kimsenin işine gelmiyo.. ama asıl önemli sebep alpaslanın motorunu satmış olması olabilir
cumartesi gelen olacaksa ben de varım +1
ama kimse gelmeyecekse gidip tek başıma çay içmem
abi kış dönemi olduğundan motorları kirletmek kimsenin işine gelmiyo.. ama asıl önemli sebep alpaslanın motorunu satmış olması olabilir
cumartesi gelen olacaksa ben de varım +1
ama kimse gelmeyecekse gidip tek başıma çay içmem
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
heralde motor u satmamın buluşmalara baya bi etkisi oldu ama cuma günü ne kadar bakalım kimler geliyorum diyecek bakalım.
benimde artık güzel bi kaskım var öz abim diyebilecegim kadar sevdigim metin abimin hediyesi çok teşekkür ederim abi.
alp biliyosun ben gelirim diyemiyom ama duruma bakarız artık
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
ok hacı, bakalım cumaretsi ye kadar belli olur.yine haberleşelim.
alp sayfaya 4 kişiden başka ugrayan bileyok sence cumartesi kaç kişi gelir hacı neyse günaydın millet
Bi bakalım Cumartesi...
Dükkanın oralarda olabilirim...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
aslında fena fikir degil hatta pazar daha uygun olur gibi
benim maç durumuna bağlı hafta sonu cuma akşamı netleşir durum herkese saygılar.
.................::hakem1::.....
ha gayret 200 üncü sayfaya azkaldı 50 sayfa oldu diye sevinmiştik
geriye doğru 199 sayfa içinde ne maceralar vardır kimbilir şimdi çay toplaşmasına gelen olmuyor.. 200.sayfayı çayla kutlayalım
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
bende kütahyalıyım sultanbağında oturuyorum yolunuz düşer gelirseniz kahvemi içersiniz
sultanbağlı hoşgeldin
evet bakalım 200 üncü sayfanın ilk mesajı kimden olacak bakalım.
Hadi bakalım 2. çinko mu diyecez simdi...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
sultanbağlı hg
motorun yoksa listeye yazalım seni de motoru alacaklar listesine )
cumartesi ye gelecekler netleşmeye başladı mı?
sultan baglı hoşgeldin aramıza
sayfaya bakan kişi sayısı aynı ama çaya gelen yok gibi gözüküyo
merhabalar c.tesi şehir dışında olma ihtimalim var ama gitmezsem neden olmasın,olmamak için hiçbir sebebim yok bende varım geliyorum hatta ömer,hüseyin ev volkanıda sürüklerim. ;)
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
kar yağmaya başladı lapa lapa , motor binecek kimse yokmu
özgür kardaş nerelerdesin , görünmüyorsun
aslında emrah gerekenleri yazmış.... ama yer ve zaman bilgimiz olursa gelirim tabikide...
bu arada sizi konsere davet etmek isterim...pazar günü azottaki çiğdem düğün salonunda konser var.. MT olarak bi onurlandırma projesi yaparsanız çok memnun olurum...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)