KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA
KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Tüm Kütahya'lı arkadaşların Kurban bayramı kutlu olsun...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
işyerini açtık çalışıyoruz arefe arefe yoksa mutlaka gelmeyi planlıyordum.. ama kimsenin gelmemesine üzüldüm..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
mt kütahyanın bayramını en içten dileklerimle kutlarım...
KÜTAHYA MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ
BURSA MT
olum alp filim adamsın yaa 10:35 te ordaydım ben 11 e kadar bekledim kimse gelmedi bende gittim tek başıma güzel bi kahvaltı yapıp geldim napalım insan bi 10 dakka bekler yada bi arar dimi
.................::hakem1::.....
Kütahyam komşu mt'ler bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
Çinili bir motor kütahyanın gururu olur . Sevgilerle.
Kütahya lı arkadaslar bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız Kayseri MT
kütahyaMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız
TEKİRDAĞ/TRAKYA MT
NİCE MUTLU bAYRAMLARA
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
iyi bayramlar kütahya mt .
Allah Tüm isLam aLeminin ßayRam'ın Müßarek eyLesin KOCAELİ MT
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
şu tatil günlerinde bir organizasyon yok mu herkes yarım kg et getirsin saçta kavurma çevirelim :D :D olmaz böyle boş boş... :D
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Herkesin Kurban Bayramını kutlar,
Sağlık, başarı ve mutluluğun hep yanınızda olmasını
temenni ederim...
Ayrıca diğer MT-il gruplarından sayfamıza bayram kutlaması
yazan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
bütün mt cilerin kurban bayramı kutlu olsun sayfamıza kutlama mesajları için teşekkürler
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)