volkan ben sana adres versem sen o raya kargo ile göndersen olur mu bide hafta sonu hava durumuna bakalım da öle çıkalım derim ama bi toplanıp özlem gidersek eyi olur
volkan ben sana adres versem sen o raya kargo ile göndersen olur mu bide hafta sonu hava durumuna bakalım da öle çıkalım derim ama bi toplanıp özlem gidersek eyi olur
Evet volkan eğerki kargoyla gönderecek olursan banada bir tane gönderirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
Adres:Yeni Sanayii Sitesi 7.Sokak No:32
QTAHYA
Mustafa Konuk (bonapart_07)
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
O zaman bana sayı verin.Ben sizden bir kişiye kargoyla hepsini göndereyim!
Tam olarak kaç kişisiniz?
viper_1 sen bize 15 tane kadar gönder biz burda bir buluşma ayarlar dağıtırız,eğer kimse için sakıncası yoksa ben alabilirim kargoyu...
volkan teşekkür ederim bizi unutmadağın icin en yakın zamanda gönderirsen iyi olur bizde bahaneyle toplanırız
öyle yapacağımıza mesela ılıcada bir buluşma organize edelim yada benim gibi bu sıralar çok gezen bir arkadaş varsa gene bir yerde buluşup elden verelim yaw 45 dakikalık yol için kargoylamı irtibat kuracağız
Sağol dostum dün arkadaşlar bırakmadı onlarla beraberdim bu arada kütahyada senin motorun sihaını görüyoruz dediler muhtemelen sizden birisidir reklam olmuşlsunuz kütahyayada nasipse ilk ziyaretimde yanındayımmustafaeser adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar nerdesiniz...
Herkes kabuğuna mı çekildi???
her ihtimale karşı bir
GÜNCELLEME
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
okyanus43 bizim buralarda millet kabuğuna çekileli çok oluyor sen daha yenimi farkettin?Ben ne zamandır uğraşıyorum milleti bir türlü uyandıramadım....
sezon daha bitmedi ama buluşma için hava nın birazcık düzelmesini bekliyelim derim yeterli ekipmani olmayan arkadaşlar donar kalırlar
okuyan oldumu diye merak ettim okyanus43
selam millet eee havalar iyce soğudu artık yapcak bişey yok ama motorlarımız olmadanda organizasyon yapabiliriz dimi bi yerlerde otururuz bişeyler içeriz falan gerçi herkes iş güç derdinde ama yaparız bişeyler artık
.................::hakem1::.....
Sevgili sezonu kapatan arkadaşlar soğuk hava kar kış falan hikayedir. asıl olan insanın ruhudur ruhun sıcak kanlı ise hiç bir hava koşulu yada problem motosikletçıye engel olamaz sezon diye bişey yoktur olmadığı gibi de kapanamaz sezonu kapattık diyrnlerde bi daha motosiklet binmesin
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Fotoğraflar gerçekten yorumsuz...
selam millet uzun bir aradan sonra buradayım sizi fazla rahat bırakmaya gelmiyor kimsenin birbirinden haberi yok maaşallah nerelerdesiniz yaufff havalar soğudu herkes kabuğuna çekildi bakıyorumda illa motosikletmi lazım görüşmemiz için bu arada ismail ii oldu fotoğrafları koyduğumuz bakarsın millet gaza gelirde buluşuruz eski günlerdeki gibi evet arkadaşlar şaka bi yana toplanalım bi ara hasret giderelim ne dersiniz kestane kebap acele cevap
madiso arkadaşım çektiğin fotoğraflara denilecek fazla birşey yok tek kelimeyle HELAL olsun beaişte motorculuk budur
ulen ismayıl sen adam olman olum ne işin var karda kışta motor tepesinde tepelerde götün doncak deliiiii çabık in aşşa kardeşim şaka falan bi tarafa helal olsun sana len simeyıl benim motorda çıkarmı orlara
metin abeee naapcez bunları yaa bak adamlar kar kış geziyo valla bi ayar çek bu ayarsızlara
doktuuuuur nerlerdesin bi ses ver bakeeeem özledim seni yauv doktur amca bi ara arada bira içmeye gidelim yauv senle
.................::hakem1::.....
Senin sayende bende motosiklete binmiş kadar oldum valla eline koluna yüreğine sağlık...
Hadi benim yaşlı bedenim bu soğuk havalara dayanmaz belki ama diğer gençler nerede.
Aslında gönül hep birlikte olmak istiyor ama gerçekten yoğun bir döneme girdim.O yüzden pek fırsatım olmuyor.
Bi organizasyon da yapmak şart değil.Bi kaçınız çıkıp bir yerde buluştuğunuzda ararsınız müsaitsek geliriz.Teaaa Fizandan gelmiicez ya sonunda...
Kalın sağlıcakla...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)