hacı ok konuşup günü ve malzemeleri netleştirelim...
hacı ok konuşup günü ve malzemeleri netleştirelim...
kapalı nezih, temiz ve dumansız bi ortamda mı olacak yoksa; mangal başında is/toz/pas/kir içinde mi yapacağız sanırım ilki gibi karar almışsınız..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
malzemeleri söylüyorum haşhaş-domates-susam-janjanlı ambalaj kağıdı,böyle kımıl kımıl
bu arada özgürcüm kesinlikle il resim sol taraftaki
.................::hakem1::.....
Alp abi bu gece gelşiyorum,sabaha karşı ordayım... Bende varım yaniiii....mutlaka gelicem ben...
tshirtlerde son noktaya geldik... Tshirt lerimizi yarın geldiğim gibi alıyorum... Özgür abiye teslim ediyorum veeee KÜTAHYA MT tshirtlerimiz hazır... Beyaz ve Gri renkte çok güzel olduğu için siyahta olmadığı için bu iki renklerde alıcaz tshirtleri...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
volkanın ilk göz ağrı, şahin bakışlı, yağız, bıçkın delikanlı, içi boş eksozlu, sulu sulu regal raptorunu satmıştır o biiiiir motoooorsuuzzz artıııkk
Alp bu hastalığı herkese bulaştırdın sonunda Kütahya-yayan grubunu kuracağız veya Kütahya-Lada Samara fan clup
bu arada benim koca oğlanda satılıktır yani bulaştı banada bu iş
http://www.sahibinden.com/tertemiz_b...XQQdisplayitem
hyoyla-raptorun bir gecelik kaçamağı ve mevsesi olan bu roadstar garajda annesiz kaldı şimdilik
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
emrah ilan pasif durumda listede gözükmüyordur haberin olsun.heyt beee moda ikonu gibi adamım.sahalara dönüşüm yazı bulacak heralde.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
inşallah macit ile bir birlikteliğim olcak heralde.alırsam da arka koltugunu hemen sökecem.millet hatun yok mu diye sorarsada motor tek kişilik deriz.
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
OOOOOOO burda da satan satana. Açıklıyorum bende satıyorum.
Hadi bakalım yokmu başka satan.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
ben de satıyorum sahibinden satılık çinli kros.. sahibinden e koyarım yakında..
@iftar işi ne oldu? nerede yapıyoruz?
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
alp günü sen belirle malzemeler sucuk,ekmek,mantar,tereyag,kaşar,aleminyum folyo meşe kömürü yada odun çay sigara ve su gün yaz kardeşim yarın ayar çekem ok.
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
veeeeeeeeeeeeeee KÜTAHYAAAAA!!!! işte geldim burdayım.... Veee bombayı patlatıyorum benim keçide satılıktır=))) ama benim gözüm emrahın motorunda ona göre) şimdi aklınızda iki soru var 1. bu iftar ne zaman? 2.bu akşam toplansakmı?? EVEEEEEEEET diyorum toplanalım bu akşam çay içelim,kahve içelim,nargile çekelim yapalım bişiler.. özledim ekibimi=)) bu akşam için herkese ulaşmaya çalışıcam.. saygılar MT dostlarım
ooops!
walla sizde butun motorları satıyorsunuz sonrada biz motor alıcaz sonrada siz ladaya geceniz olmuyor böle haaaa.....
bende çinlimi satıyordum adam 1200 verdı peşin biraz salak oldugum için satmadım...
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
Şuan bu gecenin etkisiyle ben burdan nasıl ayrılacağımı bu dostluğunuzu, abiliğinizi nasıl bırakcağımı düşünüyorum... Bu gece alp abim olsun yusuf abim olsun emrah olsun,, ve özgür abim olsun beni ne kadar mutlu ettiler... Dünyanın en mutlu skutırcısı,en mutlu MT üyesi, en mutlu çömezi oldum... Dışarısı 15c olmasına rağmen birlikte asfaltta olmanın verdiği güven,samimiyet ve o güç içimi öyle ısıttı ki bu gece... altında 250lilik 850lilik makinelerde olsa sadece benim için 60-70 km yi geçmeyen bana kol kanat geren, bana motor ne demek, motorculuk ne demek onu öğreten sizlere çok teşekkür ederim abilerim... Sizler benim ilerde yapacağım binlerce km nin sebeplerinden en başta gelenisiniz... Motor her bindiğimde bir sözünüz kulağımda olucak, ve o kaskı her taktığımda sadece ben olduğum için abiliğiniz , büyüklüğünüz için teşekkür edicem bir kez daha.. Ve o kaskı her seferinde kafama takabilicek durumda olduğumun için şükredicem... İYİ Kİ VARSINIZ KÜTAHYA-MT...TEKRAR TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE...
ooops!
Ömer tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.
Nereye gidersen git aramızdasın, bunu unutma...
Okyanus43
havalar soğumaya mı başladı ne
Yok yok böyle güzel, sıcakta da bişey yapılmıyodu.
Okyanus43
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)