metin abim karizma araba sürüyorya şöle caddy bir motor çıkarsalar hemen alır walla hep caddy nın ustunde goruyorum bızım oralarda hiç motorun üstünde nasip olmadı görmeyi...
metin abim karizma araba sürüyorya şöle caddy bir motor çıkarsalar hemen alır walla hep caddy nın ustunde goruyorum bızım oralarda hiç motorun üstünde nasip olmadı görmeyi...
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
buell amerikanların japonlarla kafa tutmak için yarattıkları motosiklet markası ama bi prototipinde suzuki hayabusa nın motorunu modifiye edipte kullanmışlardı.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
murat abi pazar günü düğününe katılan herkese teşekkür ediyor.. katılanları tebrik ediyor
işte birkaç kare..
düğün motorumuz
gelin ve damatla daha güzel oldu:
çok fazla motor vardı.. işte bazıları..
Kütahya MT de oradaydı.. söz gelmişken nereye bakıyordu bu adamlar böyle :D
geniş katılımlı bir düğün konvoyu oldu. tavşanlı dan da gelince daha bi genişledi
ve işte gelin ve damadımız..
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.. allah nazarlardan saklasın
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
ya olmadı amaaa........... ben nasıl olmam öyle :(( ben akşam çay ocağında gördüm sizi.. =(( bende katılmak isterdim oraya ama nasılsa kaçırdım yaa?
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Herkesciklere günaydın diyorum...
Okyanus43
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Enduro tarzı olacak, Alp'e en uygunu o bence...
Okyanus43
ufuk eskişehir mt nin sayfasına bakıyorumda ara sıra millet msn gibi kullanıyor onu kastetmiştim.metin abi inşallah biraz zaman alacak ama.
evli çiftinize mutluluklar tüm kütahya motorize arkadaşlarıma kazasız sürüşler dilerim
İnşallah Alp'im. Gönlüne göre olsun herşeyin...
Okyanus43
alp evlen artık olmazsa motorunda yok zaten
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
allah mesut etsin güzel konvoy olmuş.
metin abi konu üzerinde çalışıyorum klima olmasada bi çaresini bulucam.
motorun bi yerine çakmaklık takarız 12 voltla çalışan araba vantilatörlerinden göstergelerin üstüne bi yere monte ettikmi tamam küfül küfül gezersin
.................::hakem1::.....
hımm hacı alan olsa hemen evleneceğim ama. daha motorsuzlukneymiş anlayamadım.telaştan.
hayırdır telaşderken başkanım....artçımı buldun yoksa motorum yokdeme sakın alp benim motor emrinde kardeşim
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
yaw benimki de emrinde; ben de vereyim ama yolda bırakır artçı varsa ya motor ya araba al bişeyler; artçıyı yayan peşinde dolaştırma
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)