noooluyo yaaa burda herkeste bi motor değiştirme sevdası gidiyo ne diyelim hayırlısı olsun allah herkesin gönlüne göre versin bu arada düşünen olursa regali verebilirim kısmetse bende bi v-rod yada vzr 1800 ıntruder düşünüyorum
noooluyo yaaa burda herkeste bi motor değiştirme sevdası gidiyo ne diyelim hayırlısı olsun allah herkesin gönlüne göre versin bu arada düşünen olursa regali verebilirim kısmetse bende bi v-rod yada vzr 1800 ıntruder düşünüyorum
.................::hakem1::.....
ya alp abi bana inat mı yapıyosun ben orda yokken çay falan çatlıcam valla..:D biran önce dönüp bende çay içmeye gelmek istiyorum
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
kayıtlar bu kadar erken mi başladı?her zaman toplanıyoruz artık bi daha ki sefere
yok abi ben balıkesirdeyim ev işleriyle uğraşıyoruz... kayıt 2sinde... haftasonu gelicem inşallah,kayıt için birdaha gidicem tarihinde.. bu sırada hep kütahyadayım...
ooops!
izmir, yaw kızlarıylan mı ünlü idi neydi yahu.ömer 1 kişilik daha yer var mı?
=)) abi benim keçiyle gidelim istiyosan:D:D:D yolun yarısını sen yarısını ben ..gideriz izmire kadar... :D
ooops!
çay-çekirdek va mı acep
Aman ömer Hondat-twister falan boşver tipi güzel değil, tek silindirli alet uzun yolda masaj yapmasın heryerine sonra.İlla naked alacam diyorsan gel şu abini dinle hyo 250gt al.Makine genel olarak sorunsuz bi kaç basit eksileri var ama emin ol başını ağrıtmaz.Yağ soğutmalı,çift silindir V-motor,29bg.,youtube de 175km/h basan gt250 lerin vidyolarıyla dolu.Twisterda çıkbakayım o hıza nası oluyor....aman unutmadan makine çok seri kaçar yeni tecrübesi olanlar için dikkat et genede.bana göre GT250 nin tek sorunu sana biraz seri kaçabilir,kendine hakim ol ve gazı dikkatli aç 2008 yılı itibariyle artık gt250 parçalarını bulmak çok kolay ve ucuz malüm ST-kanuni distribtrlüğünü aldı hyonun.
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
ooops!
Ana sayfa yok ortalarda yine. Benden sayfaya bir adet büyük gramis güncelll.....
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
akşama çay çekirdek olayı vardır unutmayınız.
tamam unutmuyorum....:D:D kesin geliyorum ) ahhh ahhhh
ooops!
akşam neredeyiz? voodoo nun orada çekirdek var mı hisardayız gibi..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Merhaba dostlar.Bakıyorum tam gaz devam çay çekirdeğe
hani çay çekirdek nerde????şimdi gidiom hisara bakalım varmısınız....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Eeeeeeeeee noldu çay çekirdek. kimse katılmadı mı???
Okyanus43
abi sanırsam dün çay çekirdek yalan olmuş... Ama bir teklifim var buraya gelin hep birlikte burda atatürk heykeli var taaa tepede çamlık diye bir yer var ismindeki ilizyona takılmayın bizim hisar gibi bi yer gelin burda çay da çekirdekte benden beklerim... pazara kadar gelin...=))
ooops!
Heralde Hisara gelmeyen oraya hiç gelmez...
Okyanus43
yoo millet 21:00 da dedi ama 22:30 da geldi.geç oldu ama güç olmadı.saygılar efem
selamın alyküm bende kütahyadanım
bigün toplanıp bi gezi düzenleyelim ne dersinizz
günaydın herkeze motorsuz 11. günüüüüüüüüm
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)