[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
abi ne denir artık ucmus olursun... bende satmıycam heralde cok ii bi teklif gelmezse. belki seneye kütahya'ya 3. gv250 yi getiririm...
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Bisan alan arkadaş ben oluyorum kısa zaman sonra tanışmak dileğiyle
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
Alp ne alıcaz artık sana... Dur bakalım bi araştıralım.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
alp hayırlı olsun kardeşim seni yüksek gerilim hattının tepesinde görmüşler sakın atlamaya falan kalkma bak motor emrinde sakın üzme kendini aman kardeşim deymez bak sakın ha
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler artık yaza bi bomba gelebilir gt 250 limsi
Hadi bakalım inşallah... Gönlüne göre olsun.
Okyanus43
cruiser den şaşma abicim bence
evet arkadaşlar Alp kardeşimiz motorunu satmış hayırlı uğurlu olsun..... ama sattıktan sonra alpi fotolamışlar radar taraflarında bi yüksek gerilim hattının tam tepesinde..... pişmanlığın verdiği stresle kendini atmaya kalkmış...
etme bulma dünyası mı diyorsun hacıartıkın seneye gt ile ghostrider modunda görüşürüz.ufuk tarz değişikliği iyidir.
Heeeee Özgür geçenlerde de atlamaya kalkıp, EVKUR binasının nacizane
çatısına çıkan sen değilmiydin. Şöleeee bi düşün bakalım. Ondan sonra
da bana cevap yaz... Karşılık verme lemmm.
Okyanus43
Ramazan gelmeden bir tur falan yapalım arkadaşlar. Organizasyon yapın da gelelim Tavşanlı'dan. (Çoğul konuştum ama tek de gelebilirim. Artık duruma göre.)
Domaniç gezisi isteyen arkadaşlara da duyurulur. Ilıcaksu güzel bir seçenek.
alp hayırlısı olsun kardeşim. yanlız o almayı düşündüğün şey motor değil uyandıriim dedim. uzay mekiği olum o.
.................::hakem1::.....
hacı, bakalım işler yolunda giderse,her ne kadar ismail jawa ya benzetsede
arkadaslar duyumlarıma göre burdan kütahyanın ilçelerine bi gezi planlanıo pazar günü diyolardı gelecek arkadasların telefonu var birleşmek isterseniz bende katıla bilirim guruba:D
volkan bi aralar domaniçe felan gidelim diyodu ama.
Alp Hyo GT250 mi dedin.kardeşim yüzlerce kez sana demiştim gt250 gt250 diye walla o motor sana züper gelir züper.Virajlarda Ayakların yere değmeyecek artık.Alacağın zaman bi haber et bizde bakalım.Bursada falan çok var. beraber almaya gideriz bak ;) şu an 4500-5500 YTL arası,kışın baya düşer fiyatlar ocak,şubat gibi patlatırız bombayı....
dur gaza getireyim alpi biraz.........
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Alp hayırlı olur İnşallah.
Bu ara meraklısına benim motor yeni sahibini bekiyor Rahmi MT nin orada...
Yakışır ya alp abime....Şimdi Hyosung Gt250 iki ay sonra bi bakarsınız Gv250 gelir...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)