@Oumar;
Çok teşekkürler.Ben bunları yazarken sen büyük ihtimalle sınav kapılarında olacaksın.
Başarılar sana...
@Oumar;
Çok teşekkürler.Ben bunları yazarken sen büyük ihtimalle sınav kapılarında olacaksın.
Başarılar sana...
şöyle bi römork istiyorum ben. sanayide mucit ustalarımız var. özgür ve ismail abide proje çiziminde katkıda bulunurlarsa iyi olur hadi bakalım. bi de emniyetten römork takar izni almak lazım.
virajlara nasıl yatılır acaba bununla :D
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
tek tekerli romork yapım procesi:
1. ilk başta bu romorku bağlayabilecek motora sahip oluyoruz.. ki elimizde mevcut.
2. bir adet şişme lastik..resimdekinin aynısı olursa daha makbule geçer
3. Testere, kaynak makinası, flex, çekiç, ve bilumum materyale ihtiyacımız olacak... bazıları var bazıları yok ama özgür var
4. 1 adet fren balata takımı
5. 1 adet varil
6. sevindirden alınmış binimum zımpara boya astar vb. materyal
7. en can alıcı nokta...... bir adet az kullanılmış çimentosu arındırılmış deliksiz passız küfsüz el arabası.....
yapım:
ilk öncelikle mevcut el arabamızın kollarını keserek bunlardan çeki demiri yapıyoruz..
ardından el arabasının ayaklarını elimizde ki mevcut materyaller vasıtası ile kesiyoruz....
el arabasında mevcut bulunan dolma tekeri temin ettiğimiz şişme lastik ile değiştiriyoruz....(isteğe göre amortisör sistemi entegre edilebilir.)
daha sonra stop lambaları ve park sistemini monte ediyoruz.
şişme lastiğimize temin etmiş olduğumuz balata sistemini yerleştiriyoruz.
1 adet hurdalıktan deli gibi pazarlık yaparak el arabasının yanında eşantiyon olarak almış olduğumuz madeni yağ varilini.. ortadan ikiye kesip el arabasının üstüne kapak olarak menteşeler yardımıyla sabitliyoruz.
sevindirden almış olduğumuz zımpara sayesinde güzelce zımparaladıktan sonra... astarını çekip sprey boyalarımız sayesinde birbirimizle şakalaşmadan güzelce boyuyoruz....
iyi günlerde kullanmanız dileğimizle..... tekeriniz düz bassın....(İNŞALLAH)
powered by - ismail&özgür made in turkey
tüm hakları saklıdır.
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
puha ha ha ha....
eline sağlık........
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
evet emok a son 2 hafta hazırlıklar ne durumda?
Herkese iyi haftalar kelebekler...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
geri sayım başlasınn.........
ya iptal falan olacak demislerdi olmadi degilmi...
Yok olmadı olmadı ben aradım çektim hepsinin kulaklarını...
Okyanus43
ptal olmadı herallde. 6.ayın 10 da emoktan mesaj geldi.bilecik,pazaryeri,küçükelmalı bölgesinde diye bide danışma hattı: 0533 333 36 65
iptal olan marmoktu; sinan sofuoğlu için iptal ettiler sanırım ama yinelediler sonradan galiba..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
heyy kütahya mt bende tavşanlılıyım beaaa
favori müzikLerim : VUKUAT çırçır senfonisi :mrgreen:[B][/B]
O resimlerde veya trafikte gördüğününz temizliğin saflığın ifadesi beyaz kaskım artık yok,yani aslında kask var ama artık siyah )
Amma duruldu ya site.... Yaz geldi motorlara daha fazla binmenin,gezmenin tam zamanı ama kütahya çooook suskun :(
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
metin abi haydar koç hocamıda getir gecen okyanusda gördüm konuştuk bende degişiklik varmı dıyor baya kılo yapmıs göbekte bırakmıs onuda getırde erıtelım onuda.....
ozaman ben hemen çadır tulum bulayım başka ne getirmeliyiz ...
bu geziye en az ne kadar para getirmem lazim cunku ilk motosiklet festivaline gidecem motorum mondial 151rs 150cc scooter oraya giderken ne yakar ve nekadar para harcarım ona göre tetbirimi alayım.....
ahhhh scooterim ahhh çinden sonra başka başka şehirlere gezmek varmıydı götür beni gittin kadar uzaklara fazla yakma benzin zamnlanmış haaaa..
Eritcem ben sizin Haydar Hocanızı, az kaldı. Cumartesileri maçta terletiyom ben onu.
Okyanus43
ellerine saglık metin abi koştu koştur
kütahya motorcuların dan 22-28.haziran 2008 tarihli marmaris motosiklet festivali MARMOK' a gidecek arkadaşlar pazar günü akşam saat 19:30 - 20:00 arası afyon yolu polis lojmanlarından sonra sağdaki total benzin istasyonunda hazır bulunsunlar irtibat kurmak isteyen arkadaşlar 0539 207 99 65 numaralı telefondan bana ulaşabilirler
yardımlarınız beklıyorum çadır siparis edecem arkadaslar hadi bir destek atında itelim sunu :d
bu 50 ytl setiyle beraber bu nasıl sizce acaba bana fazla koruyucu gelmedı..
festival seti 1
nasil sizce.....
desteklerinizi bekiyorum 1.78 boyundayım 75 kilo diyelim geniş alanda rahat ederim yardım olunuz pls ben alamıyorum bu konularda askerden gerlıncede buyuk motorda lazım olur bu cadırlar...
metin abi sen bilirsin kütahyada kamp çadırı falan satan yer varmı askeri tulumum var kalın sadece çadır kaldı bir tek kütahyada satan yerler varmıdırki...
mesela bu av bayilerii gibi...
metin abi ne kadar masraf gidder bilecik festivaline yazdım ama kımse gormedı sanırım yakıt falan toplam ne kadar gıder orda gezmek falan....
en az ne kadar getirmem lazım ilk festivalim...
beklıyorum cvp
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)