benim motor 150cc çıkmaktan degil motoruma güveniyorum zaten bir şahin parası gitti tamirine 2 senede çin min kalmadı motorda nerdeyse
benim tek korkum kayış sorununda kayış kopma derdi ooldugu için ilk aldıgımda baya gezdim 13 bin km koptu motorcum degiştirmeliyiz garantiye girmesi icin dedi bir degiştirdi ozamandır bugundur kayışım kopuyor her zaman yolda kaldım bu kayıi yuzunden ...
ee beyler bu hafta icin ne palanladiniz bakalim
alp hi sesin cikmiyo bi organize yapinda beni almaya gelin ama yolda cok radar var 70 km yi asmayim ben astim gelirken 235 ytl yedim valla insana cok koyuyo ama kafya taktinmi hic problem yokmus gibi devam ediyon
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Ben bilirim radarlarııı... Bi keresinde bi günde iki kere girmiştim...
Hey gidi günler heyyyy.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
hacı burdayım sinüzit ile ugraşıyorum bakalım. pazar akşamı aslında çay içmeye gidilebilir.
evet cok zor motora baslayali sinüzit benden eksik olmuyor gecmis olsun alp
beyler ben bugun fethiyeden kutahyaya yola cikiyorum gorusmek uzere
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
abiler bence yarın akşam çıkalım,pazar sınavım var bana moral gezisi olsun bu =)) bugun hayati abiyle karşılaştık,abim yeni kask almış hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle abim...
Madem öyle değiştirelim şu kayışı tamamdır..Ondan sonra kurarız şu ekibimizi dimi?? bence yapmalıyız
abiler bence yarın akşam çıkalım,pazar sınavım var bana moral gezisi olsun bu =)) bugun hayati abiyle karşılaştık,abim yeni kask almış hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle abim...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
abiler bence yarın akşam çıkalım,pazar sınavım var bana moral gezisi olsun bu =)) bugun hayati abiyle karşılaştık,abim yeni kask almış hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle abim
nereye cıkıyorsunuz arkadaslar...
Şimdi şu tarafa doğru
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
tamam ya kızma... akşam bir tur atıp çay içelim diyorummmm.....
ooops!
hisarda mı içiyoruz çayı ömer kardeşim sınavda başarılar sana.. başka giren var mı össye?
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
tam ilk caya gelecektim iş çıktı bea ama yolda giderken demin yenı askerden gelen arkadasi gordum motosikletiyle geziyormus 125 kt oda ankara bursa eskisehir hep geziyor tek basina yarinda bursaya gidecekmis gezmeye derken dedim bugun 8 veya 9 civarı cay varmıs hısarda oraya gıdecez dedım sen gıt benım ıs cıktı dedım oda tamam gıderım dedı arkadas buraya uye degıl ama ıyı bırısı ..........tek gelecek..
hisarda mıyız bu akşam gelen olacak mı acaba
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
ses yok kimseden ama çaya bende varım...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
bence kimse gelmeyecek daha sonraki çaylarda görüşmek üzere..
ha bu arada satılık kanuni cheetah 125 var. kendi motorum diye söylemiyorum fiyakalıdır baya kendisi.. son zamanlarda güçsüz gelmeye başladı (125cc malum)..
abi çok geçe kaldık topalanmak için... Keşke toparlansaydık,benim son günümdü.. MTyle olmak istemiştim :(
ooops!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)