Bende hiç rastlamadım motora. Hayati abi motoru değiştircen heralde...
alooooooooooooo kimse yok yine
Bende hiç rastlamadım motora. Hayati abi motoru değiştircen heralde...
alooooooooooooo kimse yok yine
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
bugün toplanalım demişti ama emre, alp haberin var mı yawwww?
:cat:
ne yazikki haberim yok heraldee arar beni bende nete yazayim o zman?
Selam millet yarın her hafta olduğu gibi yine sizin ordayım kalede kahvaltıya,bide motoru sizin ordan birine belki satabilirim.Alpaslan müsait olursanız buluşalım
güncel atayım bari... bi Ankaraya gittim kimsecikler kalmamış havalarda çok güzel yapmadınız mı bişeyler... Ankaradan bir isteği olan varsa söylesin.... mesela volkinin siparişi tamamdır hallettim işini.
ZEUS marka çene açılır kask aldım volkana. benim GDR den çok daha kaliteli bir kask. 10 numara walla
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
kardeşim teşekkür ederim walla 10 numara saolasın....
:cat:
Herkese iyi haftalar arkadaşlar...
Okyanus43
Ataürk'ü Anma ve Gençlik Bayramımız kutlu olsun.......kortej olacak mı acaba?
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Aloooo uyuyan milletimize duyurulur.
Okyanus43
herkese merhaba.. havalar ısındı ve daha da ısınacakmış..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Valla sıcaklar dokundu heralde bizim millete,
bayılıp kaldılar herrhal....
Hadi beyler ışığa gelllll.
Okyanus43
yine sayfa yalan oldu......beyler biraz katılım....şimdiden anos edelimde, emok festivaline anca organize olucaz
alp beni msn ye bi eklesene turkeiboy_@hotmail.com
Dostum bilmem bu kaskı daha önce birisnin kafasında gördün mü hayırlı olsun ben 1.5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum...karıştırmasınlar bakalım yollarda
bi aksilik olmazsa emok festivali ile iznimi aynı tarihe ayarladım.. anca organize oluruz bencede
özgür sizi ikiz kardeşler sizi ya artık millet yok nerdesiniz mesajları göndermekten bıktım.şöyle bir iki muhabbet dönsün yaw.
eee emok ta nasıl yapacağız:
1-ne gün gideceğiz
2- kaç kişi gideceğiz.
3-nasıl gideceğiz.
4-ne yeyip,ne içeceğiz
5-bi kamp alanını,festivalden önce görmeye gerek var mı?
6-eksik kamp malzemlerimiz neler?
7-geçen sene gelen arkadaların eksik gördükleri neler?
8-artık eskisi gibi gezilerde fermuar şeklinde ve yoldaki tehlikeleri işaretle iletmiyoruz çok mu ustalaştık?
9-kask, mont tamamda,sizce bunlar güvenli sürüş için yeterli mi?
10........................vb
1- festival tarihi nedir, festival haftası büyük ihtimalle cumartesi katılım olur,
2- onlar çayırdaki otlar kadar fazlaydı ama biz bir elin parmakları kadar olacağız
3- Motosikletlerle.
4- Gizli gizli mangal yakarız geçen seneki gibim.
5- Olabilirde, olmayabilirde, her ikiside olabilir.
6- Ben geçen seneden tedarikliyim, kamp tüpü dahil olmak üzere herşey var.
7- Dansöz yoktu.
8- Hayır artık herkes ben kendi bildiğimi okurum, kimse bana liderlik yapamaz edasında, kimsenin ustalaştığı felan yok.
9- Alp amma sormuşsun sende yavvfff yaz yaz bitmiyo.
10- Yeter yoruldum,
11- Parmaklarım acımaya başladı,
12- Mesai doldu ben çıkıyom,
13- Görüşürüz,
14- Kendinize iyi bakın,
15- v.b.....
Okyanus43
2 ay vardaha ne bu hızlılık...
abi daha yazacaktım da, uzun diye okunmaz diye yazmadım.hakikaten 7 nolu sorudaki en büyük eksiği bulmuşsun abi.
Alp sanırım ikimiz festivalin ilk günü gideriz.. metininde dediği gibi parmak hesabı. alnı görmeye gerek olmayabilir ama otaraflara bi gezi yapabiliriz ayrıca kamp malzemeleri derken şu oturaklar varya benim çok hoşuma gitti özellikle alideki..... benim şu an şu an düşündüğüm eksikler. kamp tüpü-şişme mat -çadırımın demirleri-sandalye-hamak- bi kaç şey daha var ama aklıma gelmiyor....
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)