hacı patrona deseniz bu ğün gevur icadı felan diye damardan girseniz yemez mi?
hacı patrona deseniz bu ğün gevur icadı felan diye damardan girseniz yemez mi?
anammmmmm gezi varmış bende varım
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
merhaba arkadaslar... SHARK - ARMODE - PROHELL marka motosıklet mont cesıtlerımız gelmıstır..._arzum motosıklet_
hee metın abı motosıkletın hazır..plakada cıktı..alabılırsın...gapgarasından...
akşam saat 21:30 diyelim mi okyanus tekelin üstündeki çay ocağı diye
akşama görüşürüz o zamann
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
sıfır km dusunuyosan yardımcı oluruz metın abı...
kenan sofuoğlunun abisi sinan sofuoğlu vefat etmiş. dün enson hastaneye kaldırıldığını duymuştum.. allah rahmet eylesin
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...-sagolsun.html
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
herkes gezide olduğu için sayfa geri kalmasın.. kimse kaldı mı kütahya'da başka..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
eveeet MT-Ankara,izmir ve kütahya grubunun buluştuğu Uşak-Büyükoturak kampından sıcak sıcak fotolar geldi.....fotoğraflar bölük pörçük ama napalım....
Bizden Yusuf abi,Alp ve ben vardım.ilk başta fotoğraf çekilmeyi unuttuk baya bi sonra aklımıza geldi.
saat 16.30 civarı yola koyulduk.bir gece kalcağımız için kamp malzemesi ve nevale bakımından baya yüklü şekilde yola koyulduk.
Kampa bayan gelmeyeceği için sap şekilde yola çıktık zaten alple ben istesekte bile sap olarak çıkıyoruz.ne olcak bu halimiz bilmiyorum :D :D :D
çay olmazsa olmazımız ....
klasik anadolu kahvesi .yurdumun güzel insanları işte
polianacı oldum bu akşam yol yapmanın hazzıyla (özgür abi duyuyosun demi ehu ehu :D :D kızdıracam seni biraz.buarada anneler günün kutlu olsun :D )
Mustafa Kemal Paşam gidiceğimiz istikameti gösteriyor bu fotoda.
güneye daha da güneye(çokta güneye değil ama )
ve işte kamp bölgesi izmir,ankara grubu çoktan gelmiş yerleşmişler bile...
yağmur yağmur heryer çamurrr....(gitti gül gibi çapır)
tanışma faslından sonra hemen çadırları kurmaya başladık zira yağmur hızını iyice arttırmaya başlamıştı.Alpe göre kar bana göreyse dolu başlamıştı
acıktık mı nee......
kamp bölgesinden bir manzara....
Alp iş başında....
sabaha karşı baya soğuk oldu.Ayaklarım dondu soğuktan.uyku tulumu terletiyor ama ayakları ısıtmıyo namussuz.
geceye boyunca horlayan yan çadırdaki arkadaşlar sağolsunlar walla(sanırsam MT-İzmir grubundan arkadaşlar )
sabah 7 gibi kalkalım dedik.
sıra geldi Alp'i kaldırmaya. ayaklarından dürtükleyerek uyandırdık nihayet
MT-kütahya motorları çadırlarına yaklaştırdığı için alay konusu oldu
Alpin çadırını kamuflajla örttük gök yüzünden farkediilmemek için :D :D
sabah erken kalkanlar ateşin başına geldi.
sabah hava çok güzeldi.bir tek bulut bile yoktu havada......
nihayet......
kahvaltıdan sonra biraz yol yapmak için erken ayrıldık.kamp bölgesinden....
Hedef Afyon Kalesine gitmekti....
Afyon...
mola yerlerinden görüntüler...
chopperı soktuk gene yolu izi olmayan yollara ah ah!!!!!!
(yollardan dolayı zincir koruma muhafazası dayanamadı ve çıktı yerinden.
çantanın oraya sıkıştırdığım zincir koruma muhafazasıyla... )
peri bacalarının kopyası biryer.....
Alp macera peşinde ve olan oluyor.
Alpin ayağı kayıyor ve bağıra bağıra yuvalanıyor
yaklaşık 10 metre topaç gibi yuvarlandıktan sonra ayağa kalkabildi.belini tututuyor
şirin bi köye girip, toz toprak içinde de olsak son bi çay sefası yaptık.....
ve bu köyden sonra akşam üzeri kütahyaya giriş yaptık.Toplamda 300 km civarı yapmış olduk...........
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Çok güzel olmuş süpersiniz.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
güzel bi geziydi valla.yagmur ve dolu olsada
güzel gezi tebrikler, burası da soğuktu baya üşümüşsünüzdür. alpaslan t-shirtleri neyaptınız? getirmişler mi?
günaydın arkadaşlar bizden sonrada gezip eğlenmişsiniz. Gelmeniz ve tanışmamız çok güzel oldu. Ankara'ya yolunuz düşerse beklerim mutlaka
murat inşallah.eyy Kütahya mt site kışın daha bi faaldi heralde?
burdaki fotoğrafları alıntı yaparak bir kısmını
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1085513
ekledim. ilerleyen bölümlerde diğerlerinide ekleyeceğim
abicim malum finaller başlıo ben bi kac hafta servis dısıyım
ii havalarda benden yana
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
onur inşallah.artık en yakın emok ta görüşürüz. heralde. evet beyler kimsecikler yok yine bi güncel atayim bari...
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)