merhaba arkadaslar...yenı sezon acılısında yenılıklerle yola dewam edıyoruz...suzukı we asya marka motosıkletler artık fırmamızda...we motosıklet almak cok basıt...sadece kımlıgınızı getırmenız yeterlı... _arzum motosıklet_
merhaba arkadaslar...yenı sezon acılısında yenılıklerle yola dewam edıyoruz...suzukı we asya marka motosıkletler artık fırmamızda...we motosıklet almak cok basıt...sadece kımlıgınızı getırmenız yeterlı... _arzum motosıklet_
yine piyango bana mı vurdu iyi neyse ne yapalım.
Boşver Alp Fırfır bu bişey yapamaz... Hem sen sor bakalım bi hiç
biyerlerde sinek öldürmüş mü???
Bide don çok yakışmış Özgür...Rahat mı???
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
tamam yaw uğraşmayın adamla kampta paylaşın kozlarınızı
kamp ne zaman hafta sonu ne yapıorus???
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
abi google de atlayan adam yazdım en ilğinç bu çıktıydı bunu ekledim.hiç dona dikkat etmediydim valla.ilğinçiyi her neyse motür olduysa sorun yok.
dikkat özgür kendini ahşap dorama sandı olum senin zıvanan yok sen insansın kapı doraması degil
metin abi özgürün motorun tamiri 1 hafta sürdü senin gsxr600 ün paketlenmesi bi 6 ay sürer artık sezon sonuna hazır olur artık
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
İsmail ne demek o anlamadım... Fırfır ne yaptı ne yaptı.
Okyanus43
vay sansasyonel bi haber daha hayırdır?
10-11 mayıs büyükoturakta mt kampı var gidelim mi ne dersiniz?
iyi dedin alpaslan, ben de ona bakıyordum birkaç gündür.. bence 11'inde pazar sabah gidelim; akşam dönelim
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Ben bişey diyemem. Bakalım bi yaklaşsın.
Ona göre karar veririz. Heran bişey çıkabiliyor...
Okyanus43
abi yinede iyi kötü bi liste yapalımda ona göre hazırlık felan yapmaya çalışırız.
ben kar yagmaz, yeni bi hatun bulmazsam gelirim.yani geliyoooorum.
Kütahya-MT balıkkesir yolunda devam edecek.....
1.sırada gelen: oktar hoca 2.ben 3.ufuk 4.alp 5.özgür abi 6.tavşanlıdaki abimiz 7.ismail abi 8.ahmet abi.............
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Hafifen ortaya karışık bi güncell...
Okyanus43
eyvallah emrah; gezi zaten güzel, çekip buraya koyman daha güzel olmuş..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
10-11 mayıs büyükoturakta mt kampı var gidelim mi ne dersiniz?
hem güncel hemde hatırlatma....
ee gidelim tabi abicim adamlar taaa izmirden geliolar biz şurdan gidemeyecez mi ama ondan sonra sınavlar başlıo benim yine bi süre görüşemeyebiliris...:D
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)