hoşbulduk..KLR güzel her yola geliyor Traktör gibi bişi ama racinglerinde peşini bırakmıyor
Sound of SiLeNCe..
ömer kardeşim fotolar canavar gibi olmuş.ellerin dert görmesin.bence ek iş olarak yap derim.bu arada ben ismail abinin kız arkadaşı.alp ne zaman mudanya gezisi
HİÇBİRŞEY KENDİLİĞİNDEN OLMAZ;HATTA, APTALLIK BİLE...[B][COLOR="Red"]::deliir::[/COLOR][/B]
yarabbim bu mudanya üzerime yapıştı yaw bi gidebilsem kurtulacağım ama.az kaldı.
SeLam arkadaşLar ßen geLdim..TavşanLı cßR 600
CBR 600 F
o abijim hoşgeldin forma.
Fotoların %20 si burda. %100+vidyoları istiyoruuzzz. :D
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
abi bi gidelim de kurtulalım şu mudanyadan.
şöyle kumsal, ateş, stereo bi teyip bide olmazsa olmaz çekirdek.
ben varım heryere nası olsa yakında işim gücüm olmayacak
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
eee nereye gidiyoruz? bu arada yağmurlu diyo havadurumu yakın bi yerde yapabiliriz
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
arkadaşlar pazar günü ben yokum... biliyorsunuz ben 2 haftada bir pazar günü izin kullanabiliyorum... :( üzücü bir nokta ama yapacak bir şey yok zaten bu pazar izinli olsamda maddi immkansızlıklardan dolayı gelemezdim.. kalın saglıcakla
evet bu hafta bi plan yapan yok heralde o zaman haftaya güzel kamplı bi aktivite düzenliyelim
akşam toplanıyormuyuz? toplanalım mı?
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
akşam cay ocagı ne kalabalıktı öle beyler tek bi gezi yetti herhalde nerdesiniz millet mt üyeleri sesim geliyomu
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
hacı bi ben duyuyorum heralde.millet nirdesiniz.
alışkanlık yaptı cumartesileri.... çektik motorları çay ocağına tahirle beraber. motorları gören gelsin dedik ama....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
eee ama ben haftasonları kütahyada olmuyorum ki
arada aksamları cay içmeye cıkalım yaw
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
selamunaleyküm...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)