bu arada pazar günü geziye gelmemi sağlayan,pense,lövye,bant ve emeğini benimle paylaşan,son anda geziye yetişmemi sağlayan alp e teşekkür ederim.
Özgür abi şu mont işini konuştun mu haber bekliyorum ben sadece
bu arada pazar günü geziye gelmemi sağlayan,pense,lövye,bant ve emeğini benimle paylaşan,son anda geziye yetişmemi sağlayan alp e teşekkür ederim.
Özgür abi şu mont işini konuştun mu haber bekliyorum ben sadece
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
alp, sıhattler olsun
ufuk döndünmü hacı memlekete motor kayboldu
Günaydın arkadaşlar...
Ömer fotoları koymaya niyetin yok heralde.
Verdiğin adreste bişey gözükmüyooooooooo.
Alooooooooooooo yine kimseden tıkkkk yok heralde....
Neyse bakalım hayırlısı olsun.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
gezınız güzel olmus ...
arkadaslar kutahyada nereye gittiysem bando veyaz power scooter kayışı bulamadım motora taktırdıgım kayışlar hep kopuyor kutahyadan cıkamaz oldum çarşıya bıle gidemıyorum kopacak dıye bi lanet bir kayış..
UMP0810-50 TRIGER V KAYISI (150 CC - 835X20X30) Bando
UMP0810-50-01 TRIGER V KAYISI (150 CC - 835X20X30) (POWER) 1
bu özelliklerdekı kayışı onerdi nazilli musteri hizmetleri ama kutahyada bulamadım hiç bir yerde. orjinal kayış bula bilecegim bir yer varmı kütahyada şimdiden tsk ederim..
arkadaşlar mont pantalon vs. almak isteyen ayrıca benim montumda gözü kalıpta bir türlü bulamayan varsa www.mezzanonline.com sitesinden ulaşabilirler...
Güzel fotoğraflar..tşk ler paylaşım için
[QUOTE=mtk;1054067]ümit abide yoksa eskişehiri bilen birilye gidersen oradan bulabilirsin sanıyorum.. gerçi ümit abide vardır..
ümitin dükkanımı war sanayide ben bir yere gitmiştim tabelesı var tekerlek gibi resmi var orası olmasın dukkanı...
Arzum motosiklet: enver ankara-ümit ankara
0274.231.91.62
nur motorun yanındaki
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
özgür abi sen kütahyada bi yer söylemiştin diye hatırlıom burasımıydı o siparişle mont yaptırdığın yer? bende bi tane mont alacam artcıma.
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Herkeslere günaydın. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız
kutlu olsun arkadaşlar...
Ömer beceremiyo heralde foto koymayı ne dersiniz arkadaşlar...
Okyanus43
Test DEnemE 1 2 3 4
Resim DENEME 1
VEEEE İŞTE ARTIK RESİMLERİ HALLEDİYORUM AMA AKŞAMA KADAR HEPSİNİ HALLEDERİM...
AYRICA arkamdan konuşanlara aşk olsun.. Size demedim mi Kocaeline gidiyorum Çarşamba helledicuğum diye.. Lütfen!!! TAMAMDIR SUSUP İŞE KOYULALIM=)))
TAVŞANLI MOLAMIZda
Tavşanlıda Ekibimize Eşlik eden abimiz
YAHU MOTOSİKLETİN ÜSTÜNE DE NE ÇOK YAKIŞTIM=))
arkadan gelen alp ve özgür abiyi almak için ve artık cidden yola koyulmak için enerji topladığımız son mola yeri tavşanlı çıkışnda opet
Ve deeee Yola çıkış
Şimdi diceksinizki neden karşı şerit bu kadar çok çıktı? ama bahanem şudur abiler arkaya dönmeden çektim..sadece kamerayı çevirdim ondan oldu... :(
hiç pas ta vermiyolar bak yaaa
ŞİMDİ SİZDEN YAKLAŞIK 1 SAATLİK İZİN İSTİYORUM ÇARŞIYA ÇIKMAM GEREK GELİNCE DEVAM EDİCEM.... =)
AYRICA BU EKLEDİĞİM RESİMLER SADECE VE SADECE 20de 1i....
Veee Geldim ayrıca şunu ekliyim,ptesi biletti ekipmandı,yorgunluktan kaynaklanan uyku halinden dolayı ptesi ekleyemedim, salı zaten kocaelindeydim, bugun de eve geldiğimde ilk işim bu oldu yani aslında okadar da gecikmedim be abi:D
Özgür abinin ifadeye bakın.. Ne kadar sert ve asi
Konvoyumuz çok iyiydi...
Sanki uzay mekiği =))
Alp abi ne karizmatik kullanıyor motoru:D
Sanmayın durmuş haldeyiz, 80-100 civarı hızdayız=))
İstasyon Kasabası Dinlenme Molası, Telsiz kontrol molası, çay molası
Tatlı bir viraj çıkışında shadowuyla doktor abim..
Gidiş yönünde tarihi yıkılmyan köprü kenarı
Uzun bir virajda sıralanmış Kütahya Mt
virajdan çıktı ya elini rahtlıkla kaldırmış
İlk önce fotoğrafla ilgili yorumum; Kartpostal gibi olmuş
Motoru kullananla ilgili yorumun ise; Resim çektiğim için arkadan ayrılmadı bir saniye bile
Veeee karnımızın açlığını hissettiğimiz an bu tabela mutlu etti bizi
şehre girdik ama gidiceğimiz yeri bulamadık
işte başımızı şişiren maktap tarzı makineler eşliğinde karnımızı doyurduğumuz masa
şehirde 4 tur atıp bulduğumuz şekercioğlu önünde
İkii tarafımızda çok güzel ağaçlar...
İşte o köprü ve güzel bir poz
İsmail abi hala arkamızdan sürüyo motoru
MÜKEMMEL BİR TERS IŞIK FOTOSU
Bu resimde gerçekten güzel olmuş
GECİKME İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM ANCAK MAZERETLİYDİM... RESİMLERDEN DAHA ÇOOOK VAR VE VİDEOLAR VAR... İSTEYENLER omersoyyer@gmail.com a YAZARSA DVDye VEYA CDye KAYDEDİP VERİRİM...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
söyledim ömercim ben trenle yolculuk yapacaktı dedim ama birasda geciktin be merak ettik resimleri...
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
fotoğraflar için tşk.. güzel olmuş bir gezi gibi görünüyor.. özgür abi senin verdiğin site güncelliğini kaybetmiş biraz.. messaonline.com uzantılı mail adresi kapanmış durumda; bunun yerine iletişim için info@ersimotor.com kullanılacakmış..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
ömercim fotoları koyarken uyarılarımı unutmamışsındır inşallah koymadıgın resimleri bi cdye atıp verirsen sevinirim kardeşim bu arada tekrar eline saglık resimler için
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Bir hafta sonra resimler en nihayet sitede. Bravooooo...
Ben race makine istiyom...bilmiyom nerden aklıma geldi...
Okyanus43
seLam arkadaşLar.Artık bende buradayım
Sound of SiLeNCe..
evett güzel olmuş fotolarcd yi istiyoruz ömerrr hatta cdleri kardeşim ok en kısa zamnda
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)