adamım yeter yaw tmm anladık bende özendim işte
eeee haftaya nereye gidiyoruz???
varmı bi planı olan?
eee bence artık mudanya zamanı geldi gibi ne dersin alp?
olmadı pazaryeri olabilir...
adamım yeter yaw tmm anladık bende özendim işte
eeee haftaya nereye gidiyoruz???
varmı bi planı olan?
eee bence artık mudanya zamanı geldi gibi ne dersin alp?
olmadı pazaryeri olabilir...
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Aha biri yine Mudanya dedi...
Alp tahriklere aldırma kardeşim...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
bakın ben demiyom,büyük bi istek var mudanya' ya yoksa kendim için istiyosam, hep sizin güzargah isteklerinizi yerine getirmek için söylüyorum.
PAZAR GÜNÜ İÇİN farklı güzergahlar seçilmeli bence şimdiye kada gitmediğimiz yeni yerler... mesela Mudanya :p heheheheh afyon bolvadin civarında bir göl var güzel diyorlar piknik alanı mangal yapma imkanı varmış.... ne dersiniz.... yaklaşık olarak gidiş geliş 300km civarı hava tahminlerine göre pazar günü sıcaklık 24 derece olacak....yada kırka olabilir daha önce emok festivaline gelen arkadaşlar bilirler... değerlendirilebilir güzel bir yer... bence bunlar arasından tercih yapıp ona göre gidilmeli... ayrıca sabah 08:30 da teker dönecek.. kendinizi ona göre ayarlayın derim nasıl ama.....
afyon istikameti mantıklı geliyor ilk mola afyonda verilir.. sucuklarımızı alırız... ordan mekana kayarız..
bu arada afyon istikametindeki gölün adını öörendim eber gölüymüş... internetten araştırılabilir....
resimlerdeki bandit kimin acaba?sahibi ile görüşmem mümkün mü?bu arada gezi harika olmuş.fotolara bayıldım.darısı başıma.
Bu arada Hayati abinin bahsettiği "Afyon kamplı buluşması" nı da düşünün derim
Aafyonun sanırsam cumhuriyet sucukları meşhur.oradan kaymakta alır geliriz. şu afyon kalesinide mi gezsek ki?
Merhaba, Bilecik'ten Eskişehir MT görmüş geçirmiş satılık Mondial 250 MCT. Acil satılıktır, pazarlık payı vardır, fiyatta anlaşırız
http://www.sahibinden.com/bakimli_te...XQQdisplayitem
şiii arkıdeşler ben daha uzak vede güzel biyer buldum cehennem inn dibiii die nezih şelalleri olan ayrıca ateşide beleş olan biyer varmış çok metettiler hemide mudanyaya da yakınmış ne dersiniz uyarmı muhahahahaaa
volkan eskişehirden gelen olur mu afyon kamplı buluşmasına bencede kesin katılalım?
şelale olmasında bana uyar.her yol angıra
Alp iyi olur valla takriben 1.5 ay daha eskişehirdeyim gezmem lazım bende kaplıca hastalığı var gitmeden duramıyorum geçen yaz yoncalıda 1 hafta kaldık sandıklı,ılıca,gazlıgöl filan motorla heryere gittim kaplıca olarak Havalar biraz daha ısınsın kamplı bi gezi yapalım
Bu arada senin km. 15.000 lerdemi benmi yanlış görüyorum daha fazla yapmış olman lazım benim yaptığım yol 18.000 lerde o kadar geziyosun bide
tahriben 9000 km ye yakın, hep hafta sonu uzun yolda kullanıyorum.şehir içi çıkardığım nadirdir.ufuk motorcu yol seçmez,yol motorcuyu seçer.çok felsefik oldu bee.
Allah allah... hakikaten çok felsefik oldu Alp. Bravo herkesin harcı
değil bu cümleyi kurmak.
Ankara da ne şelalesi var Alp. Olmaması lazım oralarda.
Bildiğim kadarıyla Mudanya tarafında biyerlerde güzel şelaleler varmış.
Hayati abi bazı çin çan çon lar kung-fu biliyomuş. ondan zor dökülüyorlarmış.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
ama hala nereye gidiyoz bi plan yok mu?
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)