evet son baskı son haber doktor işi iyice abartmış motor diye yaptırdığı zaman makinesiymiş allah allah yav doktor zaman makinesini ne yapacan ne oldu yaşınımı kücültücen allah ıslah etsin organizasyonları unutmayın
evet son baskı son haber doktor işi iyice abartmış motor diye yaptırdığı zaman makinesiymiş allah allah yav doktor zaman makinesini ne yapacan ne oldu yaşınımı kücültücen allah ıslah etsin organizasyonları unutmayın
Arkadaşlar;
İşte tüm zamanların en müthiş icadı bizim doktorun zaman makinası...
Tatatataaaammm
AJAN :2
abi bizi ajan da yaptınya alsana fotolar tüm mt ciler zaman tekneni görsünler de bunun gerisini nerede saklıyon
İşte arkadaşlar,
Doktorun akşamları dışarı çıkmamasının sebebi yukarıda resmi görülen alettir. Doktor tüm zamanını bu aleti icat edebilmek için harcamış.
Onun için bizden ayrı zaman geçirmiş... İyi bakalım öyle olsun, doktordan yeni projeler bekliyoruz. en büyük doktor bizim doktor, en büyük doktor bizim doktor, en büyük doktor bizim doktor... Hadi arkıdeşler hep beraber..en büyük doktor bizim doktor.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
eveeet en bü yük doktor bizim doktor,çapkın doktor. haşin doktor, vahşi doktor. Arkadaşlar aslında doktorun 200 yaşında olduğu söylentileri var bu zaman makinasından sonra inanmaya başladım aslında. Zamanda yolculuk yaparak genç kalmayı başarmış .?! doktorum zaman makinasını bi tur versene direkten dönüp gelicem
canım doktorcuğum bu söylentiler ne böyle valla sende bizim armızda kaynadın gittin bi akıl sen vardın seni kaybettik eeeeeee doktor kolay değil kütahya MT yanii en büyük doktor bizim doktor yalnız şu makinayı kullanmamıza izin verirsin değil mi sadece bi tur
Kütahya Tavşanlı karayolunun Küçük sanayii çıkışında meydana gelen trafik kazasında bir motosikletli arkadaşımızı kaybederken diğer arkadaşımızıda ağır yaralı olarak Kütahya Devlet Hastanesine kaldırdık....
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
hakkatten yauv doktur ya su motoruyla uğraşıyon ya mobilete biniyon git kendine adam gibi bi motor al cinli minli en azından motora benzesin ayrıca zaman makinası falan ne uğraşıyon biz seni yaşlı halinlede seviyoruz
valla benim ya ctesi yada pazar gene maçım olacak büyük ihtimalle ctesi akşamı pizzacı olur ama pazar maç olursa aızonaı ye gelemem maç olmazsa gelirim
ayrıca bu pizzacı olayı ibraamın başının altından çıktı dimi bunlar böyle işte hamburger pizza çocuğu naapcan
Evet ya olayın olduğu sıralar ben sanayideydim.Moralim çok bozuldu valla.Kazanın oluş şeklini bilmiyorum ama kaskları yokmuş duyduğum kadarıyla.Ölen gence Allahtan rahmet,yaralıya acil şifalar diliyorum.
Bizler bilinçsizce motosiklet kullananları uyaralım davranışlarımızla örnek olalım değerli arkadaşlarım.İnşallah bu davranışımız semeresini verir ve bu gibi acı olayları hiç olmazsa daha az yaşarız...
İbrahimcim banko +1 En yakın tahmin senden geldi.O da 1900 sene falan eksik.
Arkadaşlar üzerime fazla gelmeyin eskilerden bi arkadaşım Mumya yı salarım geceleri üzerinize karışmam bak.
Hepinizi bir tur bahanesiyle ilkel çağların yenilmez savaşçısı barbar Conan ın yanına gönderirim demedi demen sonra
biz seni yaşlı halinlede seviyoruz
sağol zekicim bunu duymak beni çok memnun etti Yoksa psikoza girip single takılmayı düşünüyodum [MT-Tekmotor] olarak
ne mutlu bana sizin gibi yeğenlerim,kardeşlerim olduğu için
Doktorum,
Bizde sen gibi bi abimiz olduğu için çok mutluyuz, senin her zaman yerin başka,
ne öyle MT-Tekmotor filan biz grup doğduk sonuna kadar varız. Hem sen hepimizden daha gençsin öle Barbar Conan'ı filan tanısanda
(Vay anam vayyyy. Barbar Conan diyo yaaaa.)
Zeki 12 haneli hesap makinan varmı olum bi çarp böl bakalım bi yaaa bizim doktor kaç yaşında oluyo o zaman, kafam karıştı iyicene
Okyanus43
Saolasın Metincim.Bazan uçuyom işte.Hayat her yönüyle çok güzel.bunu yaşamak lazım diye düşünüyorum.Yapamayanların gıpta ile baktığı biraz da fesatlandığı oluyor ama,bunu sadece bizler yani bu olayı aşmışlar bilir. MT-Tekmotor yalnızca bi şaka.bu tür olaylar birlikte paylaşılınca güzel.
sevgiyle kalın.
bırakın yaşı maşı zaman teknesini arkadaşlar biz yaşamayı çok seviyoruz yaşlı çoluk çocuk öksüz yetim demeden herkese kapımız ve gönlümüz açık bu arada metin dün gece eleğe döndü heryerinden su kaçırıyor
evetttttt en büyük doktor bizim doktor(deneyimlerle sabittir )hayati abi sen bizim liderimizsin ve hep öyle kalman bizi çok mutlu eder.
mileeeettttt yarın akşam dominonun önünde buluşuyoruz ve pizzacıya iftara gidiyoruz.. biri pizza dedi pizza
heh al işte millet ne diyooo bizim ibraam ne diyo hala pizza diyo ne biri pizzamı dedi evet evet pizza dedi biri nerde ok ozaman arkadaşlar yarın akşam domino yani okyanus-2 tcd-ltd-komandit A.Ş nin(metin abem bu arada reklam parasını hesaba geçersin artık ) önünde 18:30 da buluşuyoruz benim maç var gene yarın büyük ihtimalle son dakkada gelirim napalım vazife.........
siz bana bi büyük yok yok bi maga boy pizza söyleyin ben gelene kadar hazır olsun
yarın ben saat 16:00 da vardiyaya gidecem ama iftar sonrası çaylarınız benden beklerim... bu arada zaman makinası güzelde liderimiz kadar degil biz onu zaman makinası olmadanda severiz hem varmı öyle tek başına dolaşmak biz kimseyi yarı yolda bırakmadık burakmayız bu ekip böyle bi ekip
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
İ L İ S T İ R M U S T A F A
K E V G İ R M U S T A F A
E L E K M U S T A F A
NE BİLEM DAHA BUNUN GİBİM BİR SÜRÜ ŞEY
Okyanus43
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)