hüyyyyyyyytttttt ağırolun bakalım abanızda geldi ona görebundan böyle güzergahlar benden sorulahaberiniz ola
hüyyyyyyyytttttt ağırolun bakalım abanızda geldi ona görebundan böyle güzergahlar benden sorulahaberiniz ola
emrin başımız üstüne abıla
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Hehhhh sanki ışığa gelen bi kelebek gördüm sanki.
Gördün gördün ama kelebek değil cırcır böceğiymiş...
Hadi bakalım hoşgeldin.
Allah sabır versin kardeşim
Mudanyalı mı?
Toplanalım Alp. Zaten yeterince dağınığız.
Alp nasıl gitcez, bizde enduro yok ki... Hemde şelale buldun
Bu su kıtlığında süper bişey olur.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
kızım akıllı ol bak herkez beyaz bayrak cekebilir ama ben cekmem bilirsin ne o heyytttt filan
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
akşam 21:00 diyelim mi o zaman okyanus tekelin üstündeki çay ocagında ne dersiniz?
enduro yolu olsun ii olur akşam 21 de orada olacağım.. yarın ö'den sonra aöf sınavı var ama uyarım size..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
ben esk'teyim motoru sabah 8de bıraktım servise neyi olduğunu hala çözemediler...gelemiycem bu aksam pazar günü şöyle bi tur atın gelin aman güzel yerlere gidip beni üzmeyin...
sınavı olanlara basarılar...
arkadaşlar enduro cular ayrı chopper cılar ayrımı geziyorsunuz??
enduro-cruiser ayrımı yoktur. ama kasklılar ve kasksızlar diye bi ayrım olabilir
akşam 21 de görüşürürz o zaman...
.......ve aklımdayken başka bi arkdaşa regal raptor arıyoruzz bilginize...............
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
yazılardan okuduğum kadarıyla öyle bir psikoz oluşmuştu... bir raptor grubuna sorayım motor için yada afyonda satan bir yer var bir hocamız yeni aldı bir bakalım...
herhalde regal baya piyasa yapacak
Alp nasıl gitcez, bizde enduro yok ki... Hemde şelale buldun
Bu su kıtlığında süper bişey olur.
abi koskoca shadow var.benim çinle gittiğim yerleri düşünürsek abi, senin shadow la çok rahat o yollardan gidilir abi.
nooldu naaptınız arkadaslar?
ufuk bişey yapamadık hava durumu bozuk.
mtk yolda bi cheetah gördüm ama sen miydin?
yoldaki bendim; sınava gidiyordum ondan durmadım..
dün kimseler yoktu 3 kişiydik ki onlar kendilerini biliyorlar zaten
sınavdan gelirken yolda yağmura tutuldum; kurumaya çalışıyorum.. sözde sınavdan sonra dolaşacaktım
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
yarın sabah geliorum bi isteğiniz varmı?
herkese iyi akşamlar.
arzum motosikletin yeri nerede bana söyleyebilecek biri var mı?
sanayide motorsiklet tamircilerin icinde( güncel)
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)