eveeeettttt motorum ilk cezasıydı acımasızca yazdılar ama bide de şans kardeşim trafik ekipler amirine çarpıldık bukadar olur neyse 116 ytl ödicez artıkın.....
eveeeettttt motorum ilk cezasıydı acımasızca yazdılar ama bide de şans kardeşim trafik ekipler amirine çarpıldık bukadar olur neyse 116 ytl ödicez artıkın.....
:cat:
alp aklıma degişik bi güzarğah geldi cehennemin dibine gidelimmi yanlız bi netten harita bulda yol güzargahında güzel yerler varmış urarız
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Yaw..
Domaniç üzerinden İnegöle gitsenize...
Tatlı virajlar, hafif eğimler vs olduğunu söylüyorlar. Ben de merak ediyorum. Daha gitmek nasip olmadı...
viper ın dediği gibi domaniç yolunda güzel virajlar var ayrıca yol dağlık... bu arada bende yeni katıldım motor camiasına hepinize selam...
hacı olur.hayırdır.ghostrider moduna dönmüşün.şimdi harley in farı kuru kafaya döndü ya bizimkide keçi veya eşek kafasına dönmesin arada o kadar çok kalite farkı var. hem bu kadar çok yagmur soguk geçirdikten sonra iyi olur sıcacık.
siz de benim hep güzargahlara bi kulp takıyonuz ahanda bida bişey söylemiyom.
igaç hoş geldin.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
sağol alp artık gezilerde görüşürüz
volkan motorun ve cezan hayırlı olsun emre motor güclü durdurmak biraz zordur
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
hem hava hemde yol hem de benim motor cok ii değil.Ben haftasonunu eskte gecirmek zorunda kalacam heralde motoru trene bindirip götürcem. domaniç yolu bi taraf uçurum bi taraf dağ, bi ara arabayla gelmiştim yağmurlu zamanlar acayip sis basıo o yolu saatte 10km hıla gelmiştim(ki herkes arabayı hızlı kullandığımı söyler)...
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
ufuk tren le götürüyosan motoru, yanına iple bidon al duyduguma göre depoda benzin bıraktırmıyorlarmış.
alp kızdıysan bi daha şaka yapmayam ayıp ediyon valla bak kardeşim senin degişik fikirlerin olmadımı eski güzargahları sayıyo millet degişiklik olması lazım bak mudanya ya gitcez beraber ilk büyük geziyi oraya yapalım ne dersin 2 hafta sonra nası olur.
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
bu haftalarda gezi işimiz olmaz hic plan yapmayalım havalar yağmurlu olacak alpın göstergesi öyle diyo ne yinemi mudanya (allahım alp e şu mudanya yollarını nasip et yarabbim amin)
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Millet, sizin tek teker Recep buradaydı. Tek teker şehir turu attırdı saolsun
yarın sabah ki trende yük vagonu varmış onla gidiorum depo daha hiç boşalmamıştı baya bidon götürmem gerekecek heralde.
bidonları ayrıca yanımda götürebilirim heralde demi?
metin abi valla ben gecen sene bi arkadasımla bursadan dönüyodum fena sis vardı ve o yolu bilen bikac tane kütahyalı arkadasta "iyi gelmişsin yine" dediler.
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
yok hacı kızmadım valla.bi değişik güzargah daha buldum ama bu sefer söylemem yine yol üstünde şelalemsi bi su akıntısı var ama yine inanmazsınız.
hadi dayanamıcam söylüyorum radar yolunda bi köy yolu var oradan gidildimi çavdarhisar yoluna çıkıyo at yarışlarının yapıldığı yere yol tam enduroluk düşünelim.cumartesi akşam buluşuyo muyuz.
abi hava ısınsında hem denize gireriz.benim mudanya muhabbetini sonunda sizlerede bulaştırdım oleeeeeyyyy
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)