evet var geçenlerde 2 tane ybr 250 ile 1 tanede varadero almışlar diyodu ümit.
evet var geçenlerde 2 tane ybr 250 ile 1 tanede varadero almışlar diyodu ümit.
Kütahya emniyet müdürlüğü mondial i tercih etti...10 adet mondial scooter alan kütahya emniyet müdürlüğü kütahya ile ilgili hizmetlerine mondial le devam edecek... _arzum motosiklet_
scooterın ne işi var emniyet te ya :D neyse bugün gördüklerim f650 tarzıydı gözlerim beni yanıltmadıysa.. istanbulda gördüğüm yunuslara benziyordu ama anlayamadım_ neyse çıkar bakalım yakında kokusu..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
F-650 olduğu doğrudur,kullanan arkdaşla biraz muhabbettim oldu bi kaç hafta önce.emniyet motosiklet sezonunu açtı..... ekip arabaları bizleri durdurmaya alıştı bakalım karıştırıpta onları durdurmaya kalkmasın
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
ne scooter mı? abi walla bizimle uğraşmasınlarda ne kullandıkları pek önemli değil gerci ekip arabalarıyla uğraşmaktan daha iyide olabilir en azından motora bi kez binince bize bakış acıları biraz değişebilir
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
belki ilgilenen olur....Rock&metal&hard rock müzik türünden hoşlanan arkadaşlar için bir çağrım var:
13 temmuz 2008 istanbul/kuruçeşme arenada 40 yıllık efsane grup Judas Priset ilk defa Türkiye ye gelmiş olcak. konser pazar günü, c.tesiden motorlarla yola çıkıp,pazar akşamı bu grubu dinlemek isteyen arkadaşlar varsa benle irtibata geçsin. bilet fiyatı 65 YTL.(Ayrıca 27 temmuzda Metallica konseri var)
Aahaanda bilet......
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
beyler nerelerdesiniz pazara nereye gidiyoruz?++++güncel...
evet alp gec bile kalmıştın sormak icin bu hafta artık balık yeriz inşallah
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Gezi güzelmiş ben daha yeni gördüm...Bu sene biliyosunuz her seneki gibi bir istihkakım var o nu da iyi bir organizasyonda kullanmak istiyorum..
şuraya bi bakarmısınız felaket
http://www.motosiklet.net/forum/site-duyurulari-oneriler-elestiriler/banlanan-kullanicilar
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
ara sınavım var ama bu hafta gelmeye çalışacagım.
Sağol Volkan ben iyiyim.İstihkak adedini arttırmaya çalışıyorum.EMOK bu sene nerede
varmı bi hareket...
Evt. Bu sene Bilecik / Pazaryeri / Küçükelmalı bölgesinde yapılacak!
Nasip olursa bu sene de katılacaz
adamım metallicaya gideriz olma mı?
---------------------------------------------------------------------------
abi şu bir nisan sakası nasıl bi saka yaa...
---------------------------------------------------------------------------
pazar günü pazaryerine gidebiliriz bence? tabi yağıs ve sğuk etken olacaktır. hazır yerini haritada göstermiş olduk
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
hayati senin istikak cokturda sen artık başka yerlerde kullanıyorsun gibi emok işi bu sene daha cok organizasyonlu olacakmış gideriz inşallah
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)