eğer yağış varsa ben gelemem arkadaşlar haberiniz ola
eğer yağış varsa ben gelemem arkadaşlar haberiniz ola
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
yağıs varsa abi hiç cıkmayalım bencede riske gerek yok bence...
alpin dediği gibi bir kişi bi kaza yapsa hiö anlamı kalmaz.
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
sinan arkadaşları en baştan uyarmak gerek dimi.
özgür bana her yol ankara heralde pazar günü güzel olacak gibi
her yol ankara mıı birde ankaramı cıktı yosa
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
bana uyar abi.harleyimsi çinlimle hazırız.
şu buluşma saatyini 09:00 yapsak daha mantıklı değilmi...10:00 da buluşacağız ha deyince çıkamıyoruz yok pohaca yiyelim yok çay içelim falan filan derken saat 11 i geçiyor.. ne dersiniz.....
10 da teker dönsünde 9:30 gibi toplanmaya başlıyalım.
volkan pazara geliyo musun dursunbeye
sinan bizim yol yaptıgımız çenemizde hep, çıkıpta şöyle bi cumartesiden antalya yapıp gelemedik daha, hep 150-200 km arası gidiyoruz.
havalar iyi aksam bi bulusalım cay falan içeriz olmaz mı?,Emreyle de görüştük az önce oda öyle diyodu.
evet güzel olur hiç olmassa sehir içi gezeriz :d
o zaman geleceklere bi zaman keselim saat 7 aynı yerde olur?
eee napıyoruz buluşacazmı bugun .....
cumartesi günü 21:00 da okyanus tekelin üstündeki çay ocagında buluşalım pazar günü ne yapacagımızı kararlaştıralım.uygun değil derseniz mekan veya zaman değişikliğide yapılabilir.
yarın hava pazara göre daha iyi olacak gibi ama.........Dursun bey,mudanya,eskişehir heryere varım ben...
c.tesi 21.00de çay ocağında kararlaştıralım o zaman.... grşrz...
formda görmem falan,ani karar değişiklileri için telimi yazayım 544 393 18 31
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
kütahya mt gelmiyonuzmu arkadaşlar he
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
arkadaşlar ben cumartesi yoğun oluyorum akşamki toplantıya büyük bir ihtimal gelemem... pazar sabahı 09:30 da söylenen yerde olurum. bi deişiklik olursa haber verin ama yağışta olsa yavaş ve dikkatli gidildiği sürece bir şey olacağını sanmıyorum...1 saat geç gider 1 saatgeç geliriz acelemiz yok ;) bide ismailciğim imzan güzel olmuşda """boyun eğmek değil özgür olmak... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... """""" :D
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)