Bende bu hafta sonu bi ekşın yok. Gelirseniz takılırız beraber. Hepinizi beklerim...
Bende bu hafta sonu bi ekşın yok. Gelirseniz takılırız beraber. Hepinizi beklerim...
Mondi.Playturk;
lastiklerin hayırlı olsun,dediğn gibi lastiklerin 4 günlükse kuru asvallta dahi çok dikkat et arkadaşım.sıfır lastikler ilk 200kmre çok kayma gösterir.!
Alp valla bayır aşşağı gaz veriyon "tatlı su motorcusu" falan demekle
Gelecem sağnak yağışta sonra... su geçirmez dalgıç kıyafette yok, balık yemeğe giderken sudan çıkmış balığa çevircen bizi.
eskişehir daha makul bu durumda......
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
tatlı su motorcuları kıvırmaya başlamış güzergah degişiklikleri falan valla alp en başta sen kıvırmışsın mudanya yazmışsın kimi eskişehir yazmış nasıl olacaksa söyleyinde benim için fark etmez biliyonuz (tabi ayar meselesi tamamen)
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Arkadaşlar Alabalık derseniz, Eskişehir'de güzel alabalık yapan yerler var.
İsterseniz " Kaşarlı Mantarlı Kiremitte Alabalık + Salata + İçecek ve bol muhabbet " ayarlarız.
Fiyat en son 7 - 10 YTL arasındaydı. Düşünürseniz ; gidip fiyat alırım sizler için???
bekleriz arkadaşlar. hatta şehir girişinde karşılarız sizi
mondi playtürk gel sende scooterla. ben gelmiştim kütahyaya bi kaç kez ama o zamanlar mt yokttu yani ben mtde yoktum
ohooo abi bu kadar ısrar valla bencede gidelim esk'e
boza içeriz boza pazar yağmur var cumartesi gidelim bence
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Ufuk sen Cuma günü mü geleceksin?
valla belli değil arkadaslara bağlı.Eğer arkadaslar pazar geliriz derlerse ben cumadan gelecem, cumartsi derlerse onlarla gelecem.
Tamam.
Ama hafta sonu için hava durumu iyi görünmüyor...
http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/t...aspx?m=KUTAHYA
http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/t...px?m=ESKISEHIR
Slm Kütahyalı motor gezginleri,aranıza katılmak bugüne kısmetmiş,herşeyin engüzeli Kütahyalı motor severler için olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.
Gel abi geeeelllllll sayfanın iyisi burda.
Yeni gelen arkadaşa hep beraber hoşgeldin diyoruz.
1.
2.
3.
HOŞGELDİİİİİİNNNNNNNN...
Hafta sonu yağış bayaaaaa bi çok olacakmış arkadaşlar
hava tahminlerine göre. Ona göre...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
hoş geldiiiin
evet o zaman haftaya 2 haftalık plan yapalım
kervan hoşgeldin;
haftasonu yağışlı ve soğuk olacak
vizeler de yaklaştı zaten.. hem ben tatlı su motorcusuyum henüz
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
evet arkadaslar cumartesi hava tahmini az bulutlu gozukuor ama haberlerde saganak yağışlı gösteriyor cumartesi pazar sağanak gösteriyor hemde sıcaklık düşük olmassa haftaya gideriz...
arkadaşlar bana her yol ankara,sıcak soguk, kar yagmur no problem yani.ama biyere gidipte birimize bişey oldumu kısmeti yok ama herkes kendi sorumlulugunu alsın yola çıkarım derseniz, bana her yol uyar. bakalım pek hava durumuna da güvenmemek lazım her dedikleri doğru çıkmıyo
hava çok soğuk olmazsa ve eskişehir falan yakın gidersek o zaman katılım artar diye düşünüyorum ;)
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
dursunbey de çok uzak değil 150 km felan hem yol tam motosiklet için.
vay bee seneler ne çabuk da akıp geçmiş volkan canın saolsun beyav. maksat muhabbet
arkadaşlar haftasonu trcell'e ve meterolojiye göre yağış bekleniyor ama gelcekseniz de kapımız açık bak çokçok motorları kapalı otoparka bırakıp şemsiyeyle dolaşırız bee
vay bee ahanda moturcu adam işte.
dursunbey diye konuşmuştuk ama...... arkadaşlar pazar sabahı dursunbey için çıksın herkes evinden..... baktık yağmur çok hava soğuk tatlı su motorcusuolan varsa o zman yan çizsin oylama yapar ona göre gideriz... ben şimdiden 3 oy garantiliyorum alp ismail ve ben :DD dursunbeye evet diyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)