yaaa bende bu gün mesajı yazdım cevap göndere bastım arkadan bi şimşik caktı ,silsemmi dedim kütahyanın havası belli olmaz bakarız yarın aksam cok güzel olur plan yaparız...
yaaa bende bu gün mesajı yazdım cevap göndere bastım arkadan bi şimşik caktı ,silsemmi dedim kütahyanın havası belli olmaz bakarız yarın aksam cok güzel olur plan yaparız...
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
hayati abi seni buralarda görmek güzel arkadaşlar pazar saat 10 da okyanus önü sonra ben duymadım haberim yoktu neden haber vermediniz demeyin hadi kütahya pazara gezi bizi bekliyor
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
o zaman ben yaşar abiye ufuk'a ve yusuf a haber veryim.başka aklınıza gelen varsa yazalım.
pazar günü hava bizden yana olur inş. bi de şu güzergah tam olarak nası?? nereye uzayacaz? kaç kmre? neler yapacaz falan filan....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
alpi selam. amma geziyon hee. kendin geziyon milleti de gaza getiriyon gelcenmi buralara da.sana bi döner ısmarlayım.
beklerim adamım maksat dostluk olsun.
gönül dost ister motor bahane gönül arkadaş ister döner bahane uysada oldu uymasa da
( ben sinan )
ok inşallah ilk fırsatta.bende beklerim kütahya ya
mudanyayamı gıdıyorsunuz yoksa tavsanlı istikametinemi gideceksiniz kaç km olacak giidiş bilgileri alalım pls.
ne yazik ki mudanya yok heralde.şimdi de sanırsam deniz soguktur.abi canım mı istedi ne göveçte nereden çıktıysa???
abi,şu mudanya ya bi gidemedik kaldık.yagmur olursa olsun abi kiyafetten sıkıntı yok hiç birimizde sanırsam.hem yagmur deneyimimizde olur.Desenize pazar günü ne tatlı su motorcuları belli olacak
Merhaba arkadaşlar.Pazar günü hava hafif sağanak yağışlı diyor.cumartesi iyi olursa bi Eskişehir niyetim var...
Alp hafif yağışlı olsa dahi Dursunbey yolunu biliyorsun lastik problemi
yaşıyacak arkadaşlar var. Yol çok virajlı riske girmemek gerek diye
düşünüyorum. Kıyafet problemi yok ama bence riske girmeye de gerek
yok. Tüm grubu düşünmek gerek. Hadi bakalım hayırlısı...Ama illa
gideceğiz derseniz de gidelim derim. Şu yağışlar azalsın çok ama
çok güzel geziler olacak arkadaşlar.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
evet lastikler sorun olabilir bende lastikleri degiştirdim 4 gün önce enduro gibi oldu scooter eskişehire gidelim diyorsanız gelirim rüyamda gördüm zaten bir yere gitmişsiz metin abi güle güle durdu nedense hep rüyamda metin abi gülüyordu ......
scooter motorlarda gidiyormu scooterci varmı gezide....
pazar günü şöle eskisehir yapalım
kütahya hava durumu...
arkadaslar o zaman karar verelim cumartesi gidiyosak birlikte gidelim ben kalır pazartesi dönerim. pazar gidelim derseniz ben cumadan gider pazar sizinle bulsurum birlikte döneriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)