Ben gördüm abi o makinayı üzerinde düğmeleri var ekranı felan....
Ben gördüm abi o makinayı üzerinde düğmeleri var ekranı felan....
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
nedim kurt kardeşim hoşgeldin tavşanlıya bizden de selamlar ,bir organize olup gelirsenbiz seviniriz, Zeki'cim seninle bi görüşelim. dikkat et anahtarını alırım oma göre Hayati abi fotoğrafları ne zaman koyacaksın . Özel olanları koymassan sevinirim . valla ortalık karışır yoksa ben mahvolurum , hıdırlıktan sonra neti de ben yakarım Bu arada iftar çok güzeldi. katılımcı arkadaşlara teşekkürler . gelemeyen arkadaşların yerine başta ibrahim zeki ve metin abim 1 er porisyon fazla yedi.afiyet olsun
Afiyet olsun valla bizim yerimize birer porsiyon götürdünüz...Biz burlarda aç susuz :(
Başımın etini yediniz resimler diye yeaw.Mantı neyinize yetmedi...
alın size resimler...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22604
evet arkadaşlar nerede kalmıştık valla ben iftar günü cok mutluydum sizinle beraber gezmeyi özlemişim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu arada artık ibo ya taş atmayın zeki ile metin ibo yu gecti valla biz orada mantıya talim ederken arkadaşlar menemen ve kıymalı yumurtayı da götürdüler resmen öküzlük abidesi bunlar kardeşim sizin o yidiğinizle 3 öğün idare edenler var akıllı olun neyse yiyen onlar sıcan onlar (doktor kendine iyi bak )
evet mustafa'cım doğru söylüyorsun ben yedim ki? hep o iki komikler götürdü malı. yeter yaa düşün yakamdan aaaaaaaaaaaaaa
oolum sımtıfa akıllı ol len metin abeeeee ne diyo bu ya bi kadir çek şuna okkalı tarafından aklı başına gelsin
yauv bu arada kusura bakmazsanız ben bişey sorucam grup içersinde sıkca sorulan bi sorunun cevabını sanırım burda bulucaz soru şu şekilde BONAPART KİM bonapart kusura bakmada herkes bunu soruyo yauv efsane oldun
metin abee nerdeydin dün gece alın bunu al al al.........
doktorcum saygılar
Efsane oldum demekki vay bea artık beni böyle tanıyacaksınız arkadaşlar efsane motorcu şaka bir yana size kendimi tanıtayım diyeceğimde bu iş nette olmaz inşallah bir gün buluşmaya katılırımda tanışırız bütün Kütahya MT ile
selam arkadaşlar çok güzel bir buluşmaydı her ne kadar ben biraz gecikmeli katılmış olsamda motorla gezmeyi özlemişiz valla hayati abi resimler çok güzel teşekkürler bu arada canan'cım hoşgeldin savulun millet artçılar ikilendi ehueheuehuee gerçi ben artık kullanıcılığa terfi etmek istiyorum ama arkadaşlar organizasyon önerilerinizi bekliyorum hep benden beklemeyin yaufff yapalım bişiyler
hafta sonu iftarını pizzacıda yapalım cumartesi... alın size organizasyom buluşma noktası her zaman ki gibi ... DOMİNO yani O K Y A N U S -2
çamlıcada mangal yapalım da hem kışın yapacagımız gezilere çeliklenmiş(soguga alışma) oluruz mustafa (bonapart) hoşgeldin
alllaaaaah mangal dedi gene biri bak yaaa bu arada akşam büyük bi hata yaptık iboyu iftara bize çağırdık sonuç: ailecek aç kladık tabiki neyse napalım kardeşimin karnı doysunda ben aç kalsamda olur
evet hava durumunu ve son tahminleri almak üzere doktura bağlanıyoruz evet doktur havalar ne alemde hafta sonu noolcek deyve bakam bii
Hojjjbulduk Alpaslan meşhur mangal partilerinden birini gerçekleştir artıkta ağzımızın tadı yerine gelsin bea
MT-Kütahya dan bi takım ajanlar sanayiden hiç çıkmadıklarından(orjinal china lar yüzünden )benim kışın ördek avında kullandığım kayığa takacağım lombardini motorun resmini çekip burada yayınlayacaklarmış... ama işkembelerini şişirmekten fırsat bulamıyorlar herhalde...
Mustafa;
bugün senin bittiğin gündür, sen ayvayı hatta ekmek ayvasını yemiş bulunmaktasın. Senin ayvayı yediğin anın fotoğraflarını çekip herkese göstereceğim. Böleeee hafif bi ışık yansıması gördün mü? Neyin yansıması olduğunu ben sana yanyana geldiğimizde anlatırız. O gün kendi yemeğinizi yedikten sonra sağa sola saldıran sizdiniz. Olayı yanlış yönlendirmeyelim. Kendiniz yemeklerinizi yedikten sonra zeki ile benim yemeklerimize saldırdınız bize bişey kalmadı. Saldıranların isimlerini açıklıyorum:
1- Mustafa
2- İbraaaam
3- Simayıl
Bu yukarıda isimleri yazılı şahsiyetlere dikkat edelim. Bu arkadaşlarla yemek yemek isteyenler en baştan aç kalmayı göze almak zorundadırlar.
Kamuoyuna duyrulur.
Zeki akşama görüşüp sımtıfa ya şöle uygun bi ekmek ayvası hazırlıyam emi.
Ayrıca MT-Kütahya topiğine ziyarette bulunan herkese çok teşekkürler.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
her zaman metin abeeem gereken neyse yapalım
bu arada doktorcum ne motoru ne lombardinisi yaaa lombardini nin motoru yok sen iyce yaşlanıyon artık heralde yauv neyse artık idare edicez naapalım bu arada doktorcum keeway sl 150 4000 ytl olmuş supershadowa zamlar yansımamış daha oda 4000 lira ama 10-15 güne kadar oda zamlancak bence hemen git japon işi mobiletini pardon ybr ni sat çinli minli en azından motora benzeyen bişey al
doktor valla senin motor neymiş öyle yavvv kaloriferli filan eksoz dan kaliferli ha ha hah aha ha yakında doktorun motoru bu sayfada yayınlanacak arkadaşlar yaaa şu organisazyon işine ne diyorsunuz cumartesi akşamı pizzacı pazar günüde aizonai ne diyorsunuz bi cevap yazın arkadaşlar ve bence aizonada iftar yemeği yani mangal olsun cumartesi günü toplanalım konuşalım emiii unutmayın gelmeyen hadi bakalım kendinize iyi bakın metinnnnn KADİRRRR
Arkadaşlar,
Çok güvenli kaynaklardan öğrendim. Bomba haber Doktorun ördek avında kullancem dediği alet motor filan değilmiş, zaman makinasıymış. Hatta en son çok ses çıkarıyo diye çok özel bir egsoz sistemi ilave ettirmiş. Arkadaşlar yakında fotolorını görebileceksiniz bu müthiş aletin.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)