Arkadaşlar ben aklıma gelen 5 yeri sıraladım ister bu yerlerden birine gidelim.isterseniz değişik bi yere, benim için her yol angıra
Arkadaşlar ben aklıma gelen 5 yeri sıraladım ister bu yerlerden birine gidelim.isterseniz değişik bi yere, benim için her yol angıra
metin abi toplanın gelin benim hastahane cafeye beklerim abi motor sıkıntısıda yapma benim motorlada gidebilirsin ben nasıl olsa çalışıyorum her hafta sonu (abi gayet ciddiyim) motor senden kıymetli degil yani
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Kütahya nbr?
Son 3 hafta sonunu orada geçirdim... ( 9-10 / 16-17 / 23-24 Mart )
D.Ü. kampüs içindeydim. Binadan hiç çıkmadım desem yalan olmaz...
3.500 metre ethernet kablosu ile uğraştım , yaklaşık 60 - 70 tane RJ-45 uç bastım... (Eller nasır, ayaklar felç )
Şimdi sağ salim evdeyim. Heralde bi 300 yıl uğramam oralara
degerlı arkadaslar motosıklet fuarı bıletlerınızı fırmamızdan temın edebılırsınız... _arzum motosiklet_
war metın abıcım..gelıp alabılırsın bıletlerını..
SATILIK KANUNİ SEYHAN 150 C..2007 MODEL..RENK KIRMIZI..
ılgılenenlerın bılgısıne.._arzum motosıklet_
SELAM motosiklet net ve motorcu arkadaşlar uzun zaman oldu yazmayalı cünkü bir ara motorsuzdum ve bunalımda olduğum icin bir şey yazmıyordum artık allahtan bir tane isterken iki tane motorum oldu allah hepimizin tekerini düz bastırsın bundan sonra sık sık görüşürüz
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
arkadaşlar bu gün itibari ile motorumu yükseltmeye karar verdim.. yeni başlayanlar için Masai Grand Eagle 250cc motorum satılık... forumdan yada 0 537 877 68 68 den ulaşabilirsiniz... ilgilenen varsa görüşebiliriz...
bitmiyor arkadaşlar su askerlik yyapıyorum yapıyorum her gun askerim motorumuistiyorum onla bır ıkı gece kesin yatarım cok ozledim
vay ruşen len daha cok mu bitmedimi hadi aslanım valla biz bekleyemeyiz ona göre hadi arkadaşlar hala hareket yok valla şahsen ben bir haftadır motorun kıcını soğutmuyorum kimseyide göremiyorum
Bir Cinnet Herşeyi Halleder ::ranntign
Herkese yeni ve iyi haftalar arkıdeşler...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Bak bak bak hareketli bir hafta geçireceğiz anlaşılan...
Hadi beyler...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
şöyle yapalım bi aktivite.hadi Kütahya mt
merhaba arkadaslar bende motorumu sonunda kütahyaya getirebildim... :D
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)