emnıyet mudurlugu yamaha yı tercıh ettı...3 adet ybr 250 alan kutahya emnıyet mudurlugu bundan boyle sehır ıcındekı hızmetlerını yamaha ybr 250 ıle vermeye devam edecek... _arzum motosıklet_
binmezlerde 10 sene sonra sıfır olarak ihaleden alırız. bakalım çarşıda hiç görecekmiyiz ybr leri.
bınecekler ınsallah alp kardes..
arkadaslar yamaha da kıs fırsatı devam edıyor...
ybr 125 3250 ytl...cygnus rs 2690 ytl...
fırsatı kacırmayın...yamaha dan sasmayın...
ybr yaaaaa işte hayalimdeki başlangıç motoru
ancak velakin babam sağolsun hatta babaannem sağolsun TVs skutır aldı...
ama iyi oldu nede olsa yeni başlayan birisiyim.. buarada bugun ehliyet sınavına girdim,,sanırım ful çektim...önümüzdeki ay ehliyetim elimde olucakve ayrıca yazında hondanın eğitimine katılıp bu işte ileriye dönük temelleri atmış olucam YUPPİİİİ CUFFİ CUFFİ!!!!
ama 250lilik üstüne çıkmadan yine almk istediğim ilk motor ybr.benim motor küçük,ufacık,tefecikolsun 78cc bile yetiyo bana,,ama beygiri neden 2.8 onu anlamadım insan ya 3 yapar ya 2 yapar yaaaa
kütahyaMTye artık içim raht bi şekilde 1 ay sonra katılıcam...gezicem,şimdilik sadece çay içmeler bana uygunama yakında asfaltta da boy göstericem
şunuda eklemek istiyorum ya emrah bir ara makineyi çıkardığında haber verirmisin arka koltukta sana eşlik edip bide chopperın tadını almak istiyorum,,aaa bu arada metin abi ve büyük sınıf abilere de duyrulur,arkanızda yüksek gücü yaşamak isteyen bana yer verebilirsiniz yani...ben hayır demem
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
arkadaslar YAMAHA YZF R 125 yakında gelıyor...20 martta sergılenecek olan YZF R 125 ıle daha genıs bılgıyı www.beldeyama.com.tr den ulasabılırsınız...
_arzum motosıklet_
metin abi haklı alp enduru yakışır sana 1200gs falan süper olur hem mudanyayada gidersin artıkım
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
bu gidişle araba yolu gözüküyo bize heralde.Baksanıza kimseler yok.Grup şekilde gezmeyince motorun tadı yok.
gezelim alpcim nereye gidelim uludag olurmu ... yaz gelir elbet ? sabret
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
He kelebekler ışık görüncek az kaldı...
Mudanya'mı dedi birisi...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
arkadaslar ellerınızı usutmeyın...elcik üstü ısıtma kullanın...
_arzum motosiklet_
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)