100 sayfamız hayırlı olsun bu arada herkes müsait olursa;
Cumartesi___saat: 20:00
diyelim ne dersiniz.saatte ve yerde değişiklik yapalım ben ortaya bişey atayim dedim.yer olarakta karavan nasıl????????
şöyle gündüzden olsa motorla tur atalım sonra çay içeriz demiştim ama 20.00 da olur ben gelirim.
100.sayfamız hayırlı olsun..
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz..
misafir arkadaşlar hoş geldiniz..
gediz'li arkadaşım kask takmalısın bence
bugün saat 20:00 de karavan da olmayı deneyeğim..
edit:bu akşam gelemeyeğim için özür diliyorum. başka işler çıktı malesef..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Ehliyetim var henüz yeni aldım ama şehir dışında sevte edemedim yaz gelince nerelere gezileriniz var GEDİZ den katılmak isteriz motorlarımız 100 lüktür ... iyi günler
şeyy bide bu foruma nasıl foto koyabilirim fotolarımızdan birkaçtane göndermek isterdim
KAsk inşalhh moto alınca takıcam
hadi 100 üncü sayafamız hayırlı olsun alp hala sen motoru çıkarmadınmı ben bi haftadır motosikletle geziyom beyler yeter bu kadar sessizlik lafla olmuyo hadi bi organize olalım artık
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
Hadi beyler... hadi beyler...
Anaaaaaa bu iyi olmadı ama neyse.
Kendinize gelin arkadaşlar.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
GEdizden aykut , bu yaz nerelere gezi düzenlemeyi düşünüyosunuz , hatta Tüm kütahyalı motoseverlerle bi toplanma olabilirmi haberdar olmak isteriz
G/43 SEFİH ÇOCUKLAR www.kepez.blogcu.com
aykut bizim geziler 1 hafta önceden veya pazar toplandıgımız da kararlaştırıyoruz.ama nete mutlaka yazarız.takipte ol.
Kütahya mt are you ready!!!
mrb sizin grubunuzda ne tür motorlar var birde gezilere giderken yolda en fazla kaç Km hızla gidiyosunuz ben mayısta mondial 100 KH veya 110 luk almayı düşünüyorum sizin hızınıza yetişebilecekmiyiz.. iyi günler :
haydi beyler basın marşınıza artık bakmayın siz soğuğa bahar gelio yavaştan;)
yeni gelen arkdaşlarda hoşgelidiniz buarada...
arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum. havalar tekrar soğudu. marttaki fuara motorlarla gidelim derim. birde motorsiklet almak isteyen arkadaşlar varsa fiiyatları çok düşürdüm. son 2 yılın en düşük fiyatları 250 cc ye kadar her çeşit motorsiklet var. takas yaparız. kaçırmayın bu fırsatı.
havalar biraz ısınınca kısada olsa bir organizasyon yapalım.
siz motosiklet satışı mı yapıyorsunuz yeriniz nerde??bi arkadaşıma 2.el kanuni tiger arıyoduk da ve başka bi ark. da dragstar 650 arıyoruz.
tabi tabi benim hyocanda 14000 devirde 240 görüyo zati ehe ehe :D :D
yok walla bu hıza bende yetişemem zira benimkide max. 145-150 yapıo :D
demekki grubun en hızlısı benim,Rüzgarımı yakaladımmı
Tüm arkadaşların sevililer günü kutlu olsun... ben motorumla bu günün tadını çıkaracağım motoruma hediye olarak yepyeni bi benzin aldım.. tazeymiş :D
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
arkadaşım tren istasyonunun karşısında TATA bayi var orası. mustafa abi motorun tekrar hayırlı olsun. regal vardı sahibine verdik tekrar. gel çeşit bol olmasada temin ederiz istediğin markayı ikinci el tiger yok maalesef şu anda.
2004 model kawasaki kle 500 var.
vaaay 2000 ninci mesajı da ben atayım artık 1000 ninci nasip olmamıştı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)