Havalar güzelleştiğinde bişeyler yapmak lazım artık mt gaziantep canlandığına göre
Bugün hava ne güzel
Gaziantep bugüne yağmurlu başladı maalesef :( Pazar günü hava yağışsız sakin olursa buluşmaya gelebilecek olan var mı ?
Herkese mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum
Arkadaşlar kaliteli ekipman alabileceğim bildiğiniz alışveriş yaptığınız mağaza dükkan vs varmı. Acaba?
Honda bayi, Teknik Motor, Moto Stop ve Özkent Motor gibi magzalarda mevcut aradıgın ekipmanlar
Selamlar grup bayağı devre dışı kimler burada?
Bugün Merveşehir merinos fabrikasının yanında gördüğüm motorlu grub gerçekten muhteşemdi beni benden aldı diyebilirim hayatımda öyle güzel motorları bir arada gördüm
Gezi planı yok mudur bahar geldi bile
AYDEMİR abiyi göreceğim hiç aklıma gelmezdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Bu pazar musait olan arkadaşlar ile bir gezi yapsak kötü olmaz aslında
Kardeşler ptesine kadar fazladan kaskı olan var mıdır s m beden olur kaskım gelene kadar
Merhaba sevgili hemşerilerim. Kimine kısa ama bana epey uzun bir vakitten sonra tekrar aranızdayım. Motosikletimi sattığım için forumda fazla vakit geçirmiyordum psikolojim bozuluyordu Şimdilerde yeni bir motosiklet aldım Hero dash vx Alşe motordan. Sağolsunlar bir güzellik yaptılar. Detayları okumak isterseniz buraya bir kaç şey yazmıştım oradan neler olup bittiğini satın alma sürecini görebilirsiniz.; http://www.motosiklet.net/forum/moto...basligi-5.html
Şehrimizde kar ve yağıştan dolayı motosikletleri hemen hemen göremez olduk fakat motosikletçi arkadaşları burada görmek hem ben hemde diğer Gaziantepli arkadaşları sevindirecektir
İyi günler ve sürüşler dilerim tekeriniz düz bassın
Gaziantep gibi motosiklet sayısı çok olan bir şehrin, MT il grubunda ilgi görmemesi gerçek anlamda üzüntü verici.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)