Arkadaşlar merhaba
Herkese iyi haftalar dilerim
Arkadaşlar maalesef motosikletle aramız biraz açıldı şu sıralar Gaziantep'de ve mahallemizde terör olayları filan olduğu için çıkaramıyorum ve buna üzülüyordum. Geçen cumartesi ailemden izin alıp arkadaşların yanına gidicektim tam mahalleden çıkarken aşağıda görmüş olduğunuz kırmızıya boyanmış yerden dönüyordum.
http://i.hizliresim.com/zVNv0O.png
Bu sırada tam olay anını anlatayım;
hızlı gitmeyi sevmediğim için düşük devirde hemen 3.cü vitese aldım sonra tam dönüşü alırken önüme bir araç durdu ve beni bir hayli sinirlendirdi. Zaten evden çıkarken de moralim bozuk iş güç arkadaşlar filan filan neyse. Ben çizginin başladığı yere kadar 3. vitesdeydim çizginin içerisindeyken tam 3'den 2'ye atarken AEA'nın videosunda gördüğüm gibi ve her zaman da yaptığım gibi aragazı dediğimiz o gereksiz şeyi yaptım ve vitesi bırakmamla o benim binmeye kıyamadığım canım cananım motosikletim sağa doğru yattı. Ayağa kalktım Allah'tan her zaman korumasını alıp çıkan biriyim o yüzden bana herhangi bir şey olmadı. Fakat işte motosikleti kenara çektiğimde rüzgarlığın kırıldığını gördüm bu beni bir yerden çok üzerken bir yerden çok sinirlendirdi. Kafamı çevirdim araç sahibi orda uzaktan beni izliyor. Bir anlık düşündüm. Bunun sebebi olan adamı dövsem mi? yoksa kötü olduğu için lastiklerimi mi patlatsam? Yada hepsinin sorumlusu ben başımı nerelere vursam ? Şeytana nalet dedik yolumuza baktık. Maddi durumlar çok elverişli olmadığı için lastikleri bu sene değiştiremiyorum. Ancak seneye toparlarsam kendimi sıfır güzel bir lastik alıcam artık pirelli mi olur metzeler mi olur.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir kitapda şöyle okumuştum. Kendi deneyimlerinden ders alan insan Akıllı insandır. Başkalarının deneyimlerinden ders alan insan Mutlu insandır. Ben kötü bir deneyim kazandım sizde beni gözünüzün önüne getirerek sinirli ve gerginken motosiklet kullanmayın.
Kazasız belasız sürüşler dilerim İyi günler