Çok haklısın Ahmet abi. Bir kaç kişi kalmışız buralarda
GAMOT'un sesli sohbet sunucusunu da paylaşalım Gaziantepli arkadaşlarımız kolay ulaşsın bizlere; http://www.motosiklet.net/forum/moto...-sunucusu.html
Çok haklısın Ahmet abi. Bir kaç kişi kalmışız buralarda
GAMOT'un sesli sohbet sunucusunu da paylaşalım Gaziantepli arkadaşlarımız kolay ulaşsın bizlere; http://www.motosiklet.net/forum/moto...-sunucusu.html
Merhaba arkadaşlar.Gaziantep gruplarinda uzun zamandir hareket yok görünüyor.Canlandirmak lazim sanki.Haftasonlari etkinlik vs. yapalim?
3 yıldır girmiyordum foruma. Burası baya sessiz olmuş Eskiden ne güzel yorumlar okurduk öğrenirdik
Gezi olursa bende katılmak isterim. Kilisten
Arkadaşlar yıllar sonra yeniden merhaba.
Bu başlığa son mesajımı yıllar önce atmıştım.
Çok güzel zamanlarımı geçirdim motosikleti yıllar önce bırakmak zorunda kalmıştım.
Aradan geçen zamanda evlilik çoluk çocuk iş kaygısı derken bu zamanlara geldim.
Fakat aradan geçen onca seneye rağmen içimdeki motosiklet aşkı birtürlü ölmedi.
Şimdi bir motosiklet alarak camia ya yeniden döndüm.
Tekrardan Selamun aleyküm.
Yasaklar kalkınca kamp yapmaya var mısın?
Antep de kral motoru tanıyan var mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------
Pardon klas motor
Gaziantep’te maalesef motosiklet kültürü gelişmemiş durumda. Hem sürüş güvenliği olarak hemde motosikleti bir ulaşım aracı görme konusunda bu gelişmemişlik. Gaziantep’te motosiklet satışları benzer büyüklükteki illere göre çok düşük forumda bile dikkat ederseniz yakın büyüklükte olan Bursa grubunda 25bin mesaj varken Gaziantep grubunda sadece 1800 mesaj var.
ben kültürün gelişmemesine razıyım aslında safyadaki mesajların tarihlerine bakınca 3 yıl aşkın bi süreyi gördüm
Merhaba arkadaşlar.
Ben Gökhan Forum un eski üyeleri beni hatırlayacaklardır.
Çok çok uzun bir aradan sonra Eski dostlar yine bir araya gelip biraz motor sürelim dedik.
Hasan kardeşim, Ramazan abimiz ve Okan kardeşim ile buluşup yola düştük.
Niyetimiz yolda lokanta bulup kahvaltı yapmak Maraş a uğrayıp dondurma yemek gibi faliyetler olacaktı fakat virüs belasından dolayı her yer kapalıydı bu nedenle fazla fotoğraf çekemedik.
Tekrardan herkeze selamlar.
Çok güzel bir gündü. En yakın zamanda tekrarlayalım ins.
Selamun aleyküm ;
Uzun bir aradan sonra bende aranızdayım
Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar, gaziantepte yüksek cc motorlar için önerebileceğiniz usta var mıdır
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Mersin'den tüm eski ve yeni dostlara selamlar..
Selamlar arkadaşlar bende antepteyim,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)