büyük geçmiş olsun
tekerin düz bassın
kalender plazanın oralarda yapmışsın galiba kazayı
büyük geçmiş olsun
tekerin düz bassın
kalender plazanın oralarda yapmışsın galiba kazayı
Son yaptığım kazanın yarası iyileşmeden yeni bir kaza yaptım :( bu sefer ki biraz daha kötü oldu. Yine lastik ve frenlerim + Büyük dikkatsizliğimden çıkan sonuç. Dizliğimi takmadığım için dizim sürtünmeden biraz zorlandı. Bir tek bununla kurtardık neyse ki. Allah daha büyük kazalar vermesin
Çok geçmiş olsun, ilk fırsata tekerleri halletmeye bakın, başka kazalara da sebebiyet verir... derken ikinci kazanızı okudum... buradan bir abimiz "her kaza bir uyarıdır" demişti, onun sözü hep kulağımda küpedir, zira kendisi motor yüzünden şu anda kötürüm kalmış.
Birde bu motosiklet bende antidepresan etkisi yaratıyor, bindiğim an sinir minir kalmıyor, hoş normalde de pek sinir olduğu söylenemez ya
Kız arkadaşınız motorda aktifleşikten sonra tanışmak isterim. Antepteki bayan sürücüleri bir araya getirmeye çalışıyorum.
Merhabalar arkadaslar selam olsun herkese öncelikle. Aranızda uzun bir aradan sonra tekrardan Cbf 150 modelini alarak katılıyorum. Özlemişim Gaziantep yollarında motosikletle gezmeyi doğrusu. Gercekten motosiklet büyük rahatlık ama cok daha dikkatli olmalıyız şehrimiz aşırı göç aldıgı için ve bu göçlerle birlikte bilinçsiz sürücüler cogaldıgı için. Neyse sozu fazla uzatmayım herkese kazasız belasız sürüşler.... Everytime SAFETY FIRST
Merhaba hergün sabah 7:30 saatlerinde otogar önündeki yoldan geçen ful ekipmanlı cbf li arkadaş burdamı
Neden olmasın hocam Bu arada davar çok şehrimizde aman dikkat et...
Sabahları ipekyolundan başpınara giden Kuba Cr1 siyah renk 27 TJ plakali ekipmanli arkadas burada mi ?
Maşallah baya aktif Gazaiantep MT
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)