Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 78910111959 ... SonuncuSonuncu

[Gaziantep - MT]

REKLAM ALANI
    cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    ooooooooo ökkkeş kardeş sen yaşıyormuydun yahu. nerelerdeydin kaç zamandır. nerde gececisin daha doğrusu nerede işe başladın özel den yada msn den görüşelim. kendine iyi bak. özlettin kendini.bye
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    arkadaslar gercekten herkese tekrar tessekkur ederım gercekten hos bır gezı oldu ınsallah adanalı arkadaslarımızıda bura agırlamak ısterız bu arada gokan kardes sana katılıyorum egıtım konusunda bu arada herkese burdan duyuru ben racer motor arıyorum benım kanunı ıle takas edıılıcek veya satın alınılıcak benım kanunıye gazı antep mt arkadaslar buılıyor ozellıklede gokan ve harunkardes.. harun ınsallah bu hafta sonundan sonra artık bızım motorları kucumsemezsın

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    Alıntı imkansiz27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar gercekten herkese tekrar tessekkur ederım gercekten hos bır gezı oldu ınsallah adanalı arkadaslarımızıda bura agırlamak ısterız bu arada gokan kardes sana katılıyorum egıtım konusunda bu arada herkese burdan duyuru ben racer motor arıyorum benım kanunı ıle takas edıılıcek veya satın alınılıcak benım kanunıye gazı antep mt arkadaslar buılıyor ozellıklede gokan ve harunkardes.. harun ınsallah bu hafta sonundan sonra artık bızım motorları kucumsemezsın
    Çevreye Vermiş Olduğumuz Geçici Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dileriz

Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı imkansiz27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş racing derken bizimkiler gibi sport bit motor mu? yoksa süper sport bir motor mu? Aman diyeyim ha. sakın süper sport alma. İnsanoğluyuz, dayanamıyoruz, sabredemiyoruz. İnsan gazın kolunu ister istemez açıyor. Bağrımız yanmasın allah korusun.
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Merhaba

Bu hafdaki gezimizi Gaziantep bin Yavuzeli ilçesine bagli tarihi ve doga güzelligi buyuleyici bir yer olan Rum kale ye yapmaya karar verdik.[/B]

Topık acılmiş tir duyurular bölumune..
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    KINALI KUZU
    muhahahaha ellerine sağlık gökhan cım çok güzel hazırlamışsın. paylaşımın için sağol. sabah sabah beni güldürdün. Allah ta seni güldürsün.

Motosikleti
    Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pıs cınli bu fotonun hesabi sorulacaktir....

Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    Pis çinli pazar günü intikamın çok acı olacak inş gelirsin...

Erkengel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    gökhan bu fotonun hesabı çok kötü sorulacak hemde gözüm görmesin seni
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye
    Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    tsklrlr cycl 27 ya yok sadece 150 lık ıstıyorum ınsallah allahten bır manı olmazsa bırde sız bakına durun arkadaslar hımm untmadan takas olursa sevınırım

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    slm arkadaşlar nasılsınız

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Şekinap Şekerim cart curt çekinap şekerim
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyiyiz abi hamdolsun sizler nasılsınız Ressam Abiye cvp versenize yaw arkadaşlar uyumayın be

Motosikleti
    MT GAZİANTEP olarak bu haftaki gezizimizi ilimizin kuzey dogusunda bulunan yavuzeli ilcesine bagli rumkale idi cok şükür gezimizi kazasız belasız bitirdik(beni ari sokmasi hariç) yine cok güzel bir gezi oldu geziye katılan tüm arkadaşlara burdan tekrar teşekür ederim....

RUMKALE HAKKINDA UFAK BİR BİLGİ
    Rumkale’nin doğu ve batıdan olmak üzere iki ana giriş kapısı mevcuttur. Doğu girişi Fırat nehriyle, batı girişi ise Merzimen çayı üzerine kurulmuştu. Bugün sadece ayaklarının kalıntısı mevcut olan köprü, kara ile irtibatı sağlamaktaydı. Buradan patika yolla kalenin giriş kapısına çıkılmaktadır. Batı cephesinde yol üzerine 20m. aralıklarla 4 tane kule şeklinde kapı yapılarak savunma açısından büyük kolaylık sağlanmıştır. Batı surlarda kuzeyden itibaren birinci kapı dikdörtgen planlıdır. Nöldeke birinci kapının olduğu yerde bir türbe ve bir iskele olduğundan bahsetmiştir. İkinci kapı kareye yakın dikdörtgen planlı yarım daire şeklindedir. Üçünçü kapı tahrip olmuştur. Dördüncü kapı kare planlı haç tonozludur. Beşinci kapı kalenin Fırat’a bakan doğu cephesindedir. Dikdörtgen biçimli bu kapı, içte biri yuvarlak, diğeri sivri kemerli iki niş içine alınmıştır.
    Hz. İsanın havarilerinden Johannes (Yuhanna) ‘in Roma döneminde Rumkale’yi mesken yaparak kayadan oyma bir odada incilin nüshalarını çoğalttığı rivayet edilir. 11. yüzyılda Rumkale Hromgla’ adıyla önemli bir konumdadır. 1113 te III. Grigoris Rumkale’yi Joscelin’in dul karısından satın almış, katolikosluk (başpiskoposluk) makamını buraya yerleştirmiştir. Şair aziz Nerses mezheplerin birleştirilmesi nedeniyle imparator elçileri, Kayşum ve Yakubi baş patrikler ile Rum kale’de toplantılar yapmıştır. 13. yüzyılda Rumkale’de bir çok Yakubi’nin olması sebebiyle Yakubi Patriği II. Ignace, Rumkale’de bir kilise yaptırmıştır. Sonraları kaleyi patriklik makamı olarak seçmiştir. 1279 da kaleyi kuşatan Memluklular bu aşamada kaleyi zaptedememişlerdir. Ancak Memluklu sultanı Melik el-Eşref 1292 de Rumkale’yi tekrar kuşatmış olup, Rumkale’nin fethi gerçekleşmiştir. Sultanın emriyle Suriye naibi Sancar Suca tarafından tamir ettirilen Rumkale, Kal’at el Müslimin adını almıştır. Daha sonraları ise Kale-i Zerrin (Altın Kale) olarak adlandırılmıştır. Rumkale Memluklular zamanında yeniden uç kalesi olarak kullanılmışsa da, eski parlak dönemini bir daha yaşayamamıştır.

Kaynak:http://www.yavuzeli.gov.tr

MT hazir yolacıkmak için

[IMG][/IMG]

yollardayız.......

[IMG][/IMG]

Yavuzeli ilcesinde cay molasi

[IMG][IMG][/IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ve karşinizda o buyuleyici güzellik fırat ve rumkale

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Teknedeyiz kendimize uygun bir yer arıyoruz yemek yemek için

[IMG][/IMG]

ve o uygun yeri bulyoruz rahat yeri bulduk pınarda var yanımızda ohhh

[IMG][/IMG]

yemek hazırlıgı kahvalti yapmamişiz zil çaliyor karnımıiz..

[IMG][/IMG]

harun ateş yakmakla meşgul..yakabilirse tabi

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

cevreden bir kaç göruntü

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

bu arada kebablar pişiyor

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

bu bizim ali (ceyhun20) allahım esirgesin 1,92 boy 102 kilo düşmanına göster geri cekil.. maşallah bin sefer

[IMG][/IMG]

sofra hazir hucummmmmm

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

yemekten sonra tekne turu

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Ve yüzme vakti fırattın sularuna kendimizi birakıyoruz...sbu arkadaş hasan aramıza yeni katıldı tekrar hoşgeldin hasan aramıza..

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

aha buda pis cınli gökhan (salton) suya can gelegi oldugu halde giremedi korktu korkak çinliiiii

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Tekrar teknedeyız istikamet rum kale ama benın makinenin pili bitti bundan sonraki fotolar biraz bozuk tamda zamanında bitti piller oysa yeni almiştim bol bol pilleri aldıgım yerin kulaklarını cınlattım

[IMG][IMG][/IMG][/IMG]

ve rumkale girişi

[IMG][/IMG]

burasi rum kalenın üstu

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][img=http://img182.imageshack.us/img182/7178/40sh6.jpg][/IMG]

burasi kuyu arkadaşlar ilginç

[IMG][/IMG]

kuyu girişi içeriye merdivenlerle inılıyor

[IMG]http://[/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

kale üzerinden bir kaç foto

[IMG][/IMG]

Gaziantep mt grubu

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

bu fotograf makinesinin de pilleri bitti dönüş yolunu cekemedik ne diyelim saglık olsun ama en kısa zamanda buraya tekrar gelecegiz allah kısmet ederse

GAZİANTEP MT den sevgilerle...

GÖRÜŞMEK ÜZERE.....

Motosikleti
    KINALI KUZU
    yahu ali usta herşey iyi güzeldide o tekne ne idi öyle yahu. Daha yola çıkmadan alabora oluyorduk az daha. Bir kişi ayağa kalksa tekne yan yatıyordu. yüreğim ağzımda gittim. Hayır obir şey değil yüzme bilmiyorum. Beni kurtarmaya gelen yüzme bilen adamıda boğar yüzme bilmiyen insan.Hele o yüzme bilmiyende benim gibi su fobisi varsa. ama resimler ve mazara şahane usta. eline vede emeğine sağlık.

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    gezi güzel olmuş MT Gaziantepliler durmuyo yani.
    sizlere bişey sormak istiyorum şu resimdeki makinayı göreniniz varmı gaziantep merkezdeymiş onu almaya düşünüyomda belkide sahibini tanıyosunuzdur.

fiyatta anlaştık ama aramızda daha önce bi tatsız tartışma geçmişti ama işi tatlıya bağladık ama ben paranın bi kısmını harcadığımdan dolayı şimdi tekrardan toparlamaya çalışıyom ve haralde iki haftaya kadar gelip alıcam ve ordan istanbula sürerek gelmeyi düşünüyorum.
    herkeze kazasız belasız sürüşler.

Motosikleti
    tvs apachee 150 cc kara akrep :D
    ya burada bende olucaktım ya tüh hain düğün olmasaydı bende gelecektim
    ama gerçektende süper olmuş geziniz bidahakine mutlaka gelicem inşallah abi ( cycle27) ozaman korkma sudan ben seni her zaman korurum emeğinize sağlık Allah yolumuzu daima açık etsin

Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hoşgeldin ressam abi sanada bizlerden selam olsun hamdolsun bizler iyiyiz sen nasılsın saygılar sunarız abi

Aliciğim harika resimler çok güzel bir gezi olmuş ellerinize tekerinize sağlık...

Motosikleti
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezi güzel olmuş MT Gaziantepliler durmuyo yani.
    sizlere bişey sormak istiyorum şu resimdeki makinayı göreniniz varmı gaziantep merkezdeymiş onu almaya düşünüyomda belkide sahibini tanıyosunuzdur.

fiyatta anlaştık ama aramızda daha önce bi tatsız tartışma geçmişti ama işi tatlıya bağladık ama ben paranın bi kısmını harcadığımdan dolayı şimdi tekrardan toparlamaya çalışıyom ve haralde iki haftaya kadar gelip alıcam ve ordan istanbula sürerek gelmeyi düşünüyorum.
    herkeze kazasız belasız sürüşler.
    bu makineye hiç denk gemedim arkadaşim güzel motora benziyor yardım edecegın bir şey varsa söyle gelirsende haberimiz olsun...

saygılar.......

Alıntı Alperence(Yalnız Kurt) adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aliciğim harika resimler çok güzel bir gezi olmuş ellerinize tekerinize sağlık...
    tekrar hoşgeldin hayalı abi seni aramızda görmek güzel iyi niyetlerin için teşekürler....

9. sayfa BirinciBirinci ... 78910111959 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler